LX Big Benz streetfoodmenu – Maleisisch

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Maleisische homemade streetfood.

• Laksa curry – gevulde noedelsoep
• Bak kwa chicks – broodje oosters gekruide kip
• Satay – kipsaté
• Inchi kabin – gefrituurde kip
• Babi lemak – varkensvlees in kokossaus met witte rijst
• Otak otak – viskoekjes in bananenblad
• Perkedel goreng – aardappelkoekjes

Hiermee is er voor eenieder naar wens Maleisische gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

De Maleisische keuken zal niet het eerste zijn waar u aan denkt als u op zoek bent naar een lekker menu om de mensen voor te schotelen op uw feest. Toch is het juist een heerlijke, diverse keuken met veel invloeden uit de Chinese en Indiase keuken. Wilt u uw gasten dus een keer iets anders laten proeven? Kies dan voor het Maleisisch streetfoodmenu dat voor uw gasten zal worden klaargemaakt in onze mooie Big Benz. de Big Benz is mede door zijn grootte een indrukwekkende verschijning en zal zeker een erg leuke toevoeging zijn op uw evenement.

LX Big Benz streetfoodmenu – Maleisisch

We hebben een verrassend streetfoodmenu samengesteld met de lekkerste Maleisische gerechten. U krijgt bij dit menu onder andere een gevulde noedelsoep. Er zijn meerdere vleesgerechten zoals een broodje oosters gekruide kip, kipsaté, gefrituurde kip en varkensvlees in kokossaus met witte rijst. Hiernaast zijn er ook nog viskoekjes in bananenblad en aardappelkoekjes. Al met al een gevarieerd menu om te zorgen dat iedereen een lekkere Maleisische maaltijd kan nuttigen.

LX Big Benz boeken

Indien u het streetfoodmenu wenst te bestellen voor op uw feest of evenement raden we u aan op tijd te boeken. Foodtrucks zijn namelijk erg populair.  U kunt het streetfoodmenu boeken via onze site. U boekt het menu vanaf 50 personen en het is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Een streetfoodmenu is inclusief de LX Big Benz, kok en alle benodigde serveermaterialen per persoon. Als er nog gasten aanwezig zijn met allergieën of diëten horen we dat graag tijdig zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Voor de Big Benz dient u op locatie een ruimte van circa 8 x 5 meter beschikbaar te hebben met verharde ondergrond. Ook dient er een vrije groep stroom en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?