LX Big Benz streetfoodmenu – Mexicaans

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Mexicaanse homemade streetfood.

• Yucatan pulled pork – broodje met langzaam gegaard varkensvlees en ingelegde rode uien en limoen
• Taco el pastor – geroosterd varkensvlees, ananas, salsa, guacamole en rode ui
• Tortas – broodje met gegrilde kip
• Crispy fish taco – gefrituurde vis met jalapeno-yoghurtsaus
• LX nacho – met guacamole, gesmolten kaas, crème fraiche, zwarte bonen, rode ui en salsa
• Mexicaanse chili
• Churros – diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens Mexicaanse gerechten bij de Big Benz foodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze foodtruck Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 8x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Big Benz

Wie is er niet dol op de gezellige Mexicaanse keuken? De Mexicaanse keuken is een erg geliefde keuken die over de hele wereld gegeten wordt. Deze gevarieerde, smaakvolle, kleurrijke keuken doet het ook altijd erg goed op een feestje. Bent u dus op zoek naar een lekker menu om uw gasten voor te schotelen op uw feest of ander evenement? Wilt u hierbij wat meer doen dan een buffet uitzetten? Laat Lumineux u hier dan bij helpen. Wij serveren een heerlijk Mexicaans streetfoodmenu vanuit onze Big Benz. De LX Big Benz is een geweldige, kleurrijke  foodtruck die mede door zijn grootte een indrukwekkende verschijning is. De foodtruck zal echt een eyecatcher zijn op uw feest.

LX Big Benz streetfoodmenu – Mexicaans

We hebben een lekker gevarieerd Mexicaans streetfoodmenu voor u samengesteld. Naast een broodje Yucatan pulled pork en een taco met geroosterd varkensvlees, ananas, salsa, guacamole en rode ui kunt u ook gaan voor een broodje met gegrilde kip of Crispy fish taco. Altijd populair zijn de LX nacho’s geserveerd met guacamole, gesmolten kaas, crème fraiche, zwarte bonen, rode ui en salsa. Of laat u verrassen door de heerlijke Mexicaanse chili! Voor een beetje zoetigheid kunt u tot slot nog gaan voor de churros met diverse toppings. Zo heeft u een heerlijk Mexicaans menu met genoeg keuze voor al uw gasten.

LX Big Benz boeken

Wenst u het streetfoodmenu aan uw gasten te laten serveren op uw evenement? Wacht dan niet te lang met boeken. De foodtrucks zijn erg populair op feesten en partijen. Boeken doet u heel eenvoudig via onze website. Het Mexicaanse menu is te boeken vanaf 50 personen en het is gebaseerd op 2,5 uur. Mochten er gasten aanwezig zijn met allergieën of diëten dan horen we dit graag op tijd zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Voor de Big Benz dient er op locatie een ruimte van circa 8 x 5 meter beschikbaar te zijn met verharde ondergrond. Ook is er een vrije groep stroom nodig en een wateraansluiting tbv een gardena koppeling. Het streetfoodmenu is inclusief onze Big Benz, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Heeft u ook hier aan gedacht?