Frietfiets

vanaf €4.00 p.p.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Vanuit de Frietfiets bereiden wij diverse menu’s met ambachtelijke verse friet.
Klik op de menu’s voor de diverse mogelijkheden. Alle menu’s zijn inclusief bijpassende sauzen.

Extra informatie

Inclusief onze frietfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.
Prijs is per portie.
Deze arrangementen zijn mogelijk vanaf 100 porties (fish & chips 75 porties) en op basis van 2,5uur.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Huur een frietfiets foodtruck bij Lumineux

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om catering op een speciale manier aan te bieden op uw feest? Een frietfiets is een goede optie voor een feest waar meerdere foodtrucks staan of ter vervanging van een grote frietkeet. Wanneer zou u kiezen voor een frietfiets? Hieronder leest u meer over het huren van de frietfiets via Lumineux.

Maak uw evenement af met de frietfiets

De frietfiets huurt u inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Hoe lekker is het als u de catering volledig uit handen kunt geven én dat het superleuk gecombineerd kan worden met de styling van uw verdere evenement? Gasten worden automatisch naar de frietfiets gelokt: het ziet er leuk uit en daarnaast ruikt het heerlijk! U kunt kiezen uit de volgende arrangementen bij de frietfiets:

    • Ambachtelijk friet met diverse sauzen voor €4,- per portie
    • Ambachtelijk friet met snacks en diverse sauzen voor €6,50 per portie
    • Ambachtelijk friet met gyros, tzatziki en diverse sauzen voor €9,- per portie

De arrangementen zijn mogelijk vanaf 100 porties en op basis van 2,5 uur.

Frietfiets huren in jouw regio

Op de fiets gaan we gerust naar IJsselstein, Hoevelaken en Amsterdam met de frietfiets! Lumineux verhuurt alles voor uw feest, waar u ook in Nederland woont. Met eigen bezorgers verzenden we bestellingen vanaf €50,- door heel het land. U geeft aan wanneer u de frietfiets nodig heeft, wij zorgen voor de bevestiging en dat de frietfiets één dag van tevoren geleverd wordt en één dag na het evenement weer opgehaald wordt. Is uw locatie al geregeld? Geef dan door bij uw locatie dat u een vrije groep stroom van 230 volt nodig heeft en minimaal een ruimte van 3×2 voor de frietfiets. Dan kunnen wij volledig ons werk doen!

Frietfietsverhuur bij Lumineux

U hoeft zich geen zorgen te maken om de catering op uw eigen feest. Wij zorgen dus voor het lekkere eten, voor de kok en houden trouwens ook rekening met diëten en allergieën. Als u dit tijdig en gedetailleerd aangeeft, zorgen wij dat de kok goed op de hoogte is.Heeft u nog meer vragen over de frietfiets? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Heeft u ook hier aan gedacht?