LX Grande piaggio antipasti menu

P.p.10.95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit huisgemaakte Italiaanse vlees, vis, vegetarische en antipasti bijgerechten.

Vlees antipasti:
• Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
• Prosciutto ham met vijgen
• Italiaanse charcuterie

Vis antipasti:
• Garnalen in knoflookmarinade
• Tonijnsalade
• Vitello tonato – dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise

Vegetarische antipasti:
• Op Italiaanse wijze gebakken champignons
• Buffel mozzarella met zongedroogde tomaten in balsamico azijn
• Gemengde olijven met paprika
• Zongedroogde tomaten
• Gegrilde groenten

Bijgerechten:
• Brood
• Tapenade
• Grissini met pesto

Hiermee is er voor eenieder naar wens Italiaanse antipasti bij de Grande piaggio te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Extra informatie

Inclusief onze Grande piaggio, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken hiervoor de eventuele mogelijkheden doorgeven.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 4×3.5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Grande piaggio

Buon appetito! Een goede Italiaanse maaltijd start traditioneel altijd met antipasti. Antipasti betekent letterlijk voor de maaltijd en bestaat uit een aantal verschillende kleinere hapjes die de eetlust opwekken. Bent u voor een feest of borrel op zoek naar heerlijke Italiaanse hapjes? Wilt u hierbij de echte Italiaanse sfeer en setting op uw feest creëren? Lumineux helpt u hier graag bij! We serveren vanuit onze mooie, originele piaggio heerlijke antipasti. De piaggio is een plaatje om te zien en zal zeker enthousiast ontvangen worden door uw gasten.

LX Grande piaggio antipasti menu

Laat uw gasten genieten van de heerlijke Italiaanse antipasti. Met dit menu krijgt u een variatie van de lekkerste hapjes uit Italië. Denkt u hierbij aan Italiaanse charcuterie, vitello tonato, prosciutto met vijgen en Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Ook heeft u keuze uit verschillende visgerechtjes zoals garnalen in knoflookmarinade en tonijnsalade. Hiernaast zijn er ook genoeg lekkere vegetarische hapjes zoals bijvoorbeeld champignons, buffelmozzarella, gemengde olijven en gegrilde groenten. Natuurlijk zal het brood met tapenade en de grissini met pesto ook niet ontbreken. Een grote variatie aan heerlijke Italiaanse hapjes om al uw gasten verschillende lekkere Italiaanse hapjes te laten proeven.

LX Grande piaggio boeken

Wilt u op uw evenement antipasti serveren uit de Italian piaggio? We raden u dan aan om op tijd te boeken. Foodtrucks zijn namelijk erg populair op feesten en partijen. Boeken kunt u heel eenvoudig via onze website. Het antipasti menu boekt u vanaf 50 personen en is gebaseerd op 2,5 uur. Het menu is inclusief de piaggio, kok en de benodigde serveermaterialen. Zijn er toevallig mensen met allergieën of diëten? We vernemen dit dan graag tijdig zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Op locatie is er voor de piaggio 3 x 2,5 meter beschikbare ruimte nodig. Ook dient er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?