LX Grande piaggio pasta menu

P.p.10.95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit verse pasta met huisgemaakte pastasauzen. 

Vooraf door te geven welke 3 pastasauzen wij zullen bereiden. Keuze uit:
• Carbonara met gremolata
• Ragù van Italiaanse worst
• Pollo funghi – kip met champignons
• Puttanesca met pijnboompitten – met o.a. ansjovis
• Napolitana met pesto
• Aglio e olio – knoflook

Pasta’s worden geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas

Hiermee is er voor eenieder naar wens Italiaanse pasta bij de Grande piaggio te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Extra informatie

Inclusief onze Grande piaggio, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken hiervoor de eventuele mogelijkheden doorgeven.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Circa 4×3.5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Grande piaggio

Wie geniet er nu niet van een goed bord pasta? Geeft u binnenkort een feest of bent u bezig een evenement te organiseren? Of bent u op zoek naar lekker eten voor op een Italiaans themafeest? Lumineux kan u hierbij helpen. Met de geweldige, originele Italiaanse piaggio creëert u met gemak die gezellige Italiaanse sfeer op uw feest. De LX Grande piaggio is echt een plaatje om te zien en zal echt een aanwinst zijn voor uw feest. Laat uw gasten dus genieten van de sfeer en gezelligheid en van de heerlijke pasta’s die geserveerd worden uit de LX Grande piaggio.

LX Grande piaggio pasta menu

Met het piaggio pasta menu kunt u uw gasten verwennen met verschillende heerlijke pasta’s. De pasta’s worden op locatie voor u bereid en geserveerd uit de Grande piaggio. Met dit menu kunt u zelf kiezen welke drie pasta’s we voor uw gasten zullen klaarmaken. U kunt kiezen uit verschillende lekkere pastasauzen. Zo kunt u kiezen voor een carbonara met gremolata, een ragù van Italiaanse worst, pollo funghi, puttanesca met pijnboompitten, napolitana met pesto of aglio e olio. Maak dus snel een keus welke heerlijke pasta’s u uw gasten wenst voor te schotelen.

LX Grande piaggio boeken

Wilt u deze mooie piaggio met het pasta menu boeken voor uw evenement? We raden u dan aan niet te lang te wachten met boeken zodat u zeker weet dat de piaggio beschikbaar is op de dag van uw evenement. U boekt het Grande piaggio pasta menu gemakkelijk via onze website. Het menu is inclusief de Italian piaggio, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. U boekt het arrangement vanaf 50 personen en het is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Zijn er nog allergieën of diëten waar we rekening mee dienen te houden? We horen dit graag tijdig en gedetailleerd zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Op locatie dient voor de piaggio 4×3.5meter ruimte beschikbaar te zijn. Ook is er 1 vrije groep stroom nodig en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling.

Heeft u ook hier aan gedacht?