Grillfiets

vanaf €6.00 p.p.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Vanuit de grillfiets bereiden wij diverse menu’s met de draai grill.
Klik op de menu’s voor de diverse mogelijkheden. Alle menu’s zijn inclusief bijpassende sauzen.

Extra informatie

Inclusief onze grillfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Prijs is per portie.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 100 porties en op basis van 2,5uur.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Grillfiets

Bent u bezig een evenement te organiseren of geeft u binnenkort een feest? Zoekt u daarvoor nog naar een cateraar om uw gasten van eten te voorzien? Het huren van een foodfiets is dan zeker een leuk idee. Foodfietsen brengen een hoop sfeer en gezelligheid met zich mee. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de grillfiets. Deze leuk gedecoreerde fiets met draai grill zal zeker de aandacht trekken. Verras uw gasten dus eens met lekkere gerechten van de grill en laat de grillfiets voorrijden bij u op locatie.

Grillfiets menu’s

Vanuit de grillfiets serveren wij de heerlijkste gerechten van de draai grill. Zo kunt u kiezen voor een heerlijk dürüm döner of een dürüm kebab. Als u liever voor een lekker pitabroodje gaat is er de keuze uit een pita shoarma, adana kebab of köfte kebab. De altijd populaire kapsalon behoort ook tot de mogelijkheden. Al onze menu’s zijn inclusief bijpassende sauzen. De prijzen op de site zijn per portie. Dit arrangement is mogelijk vanaf 100 porties en is op basis van 2,5 uur. Zijn er gasten aanwezig met allergieën of diëten? dit horen we graag tijdig en gedetailleerd. We zullen dan in overleg met de keuken kijken wat de mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Grillfiets huren bij Lumineux

Bent u enthousiast geworden en wenst u de grillfiets te huren voor op uw feest? We raden u dan aan niet te lang te wachten met boeken aangezien de foodfietsen erg in trek zijn. Het zou zonde zijn als de foodfiets van uw keuze niet meer beschikbaar is op de dag van uw evenement. U boekt een grillfiets arrangement inclusief grillfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Op locatie zijn er wel een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo is er voor de grillfiets een beschikbare ruimte van circa 3×2 meter nodig. Ook dient er één vrije groep stroom 230V aanwezig te zijn.

 

Heeft u ook hier aan gedacht?