Hotdogfiets

vanaf €4.50 p.p.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Vanuit de hotdogfiets bereiden wij diverse hotdogmenu’s.
Klik op de menu’s voor de diverse mogelijkheden.

Extra informatie

Inclusief onze hotdogfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Prijs is per portie.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 100 porties en op basis van 2,5uur.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Hotdogfiets

Geeft u binnenkort een feest of bent u bezig een evenement te organiseren? Bent u nog op zoek naar een cateraar om uw gasten van wat lekkers te eten te voorzien? Wellicht is het huren van een hotdogfiets een leuk idee. Bijna iedereen wordt wel blij van een lekker broodje hotdog. We serveren verschillende soorten broodjes hotdog vanuit onze hotdogfiets.

Hotdogfiets op uw feest

Een foodfiets doet het altijd erg goed op een feest of evenement. Wanneer er niet voldoende ruimte is voor een grote foodtruck is een foodfiets zeker een goede keuze. Vanuit onze hotdogfiets serveren we verschillende broodjes hotdog. Zo kunt u kiezen voor het traditionele broodje met zuurkool, augurk, gebakken uitjes en diverse sauzen, maar u kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een broodje hotdog met koolsalade, chiligehakt, jalapeño, rode ui, zilveruitjes en oude kaas. Kijk gerust eens rond bij de verschillende menu’s en kijk welke u het meest aanspreekt. Zijn er mensen met allergieën of diëten? Dit horen we graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat er mogelijk is.

Foodfiets huren bij Lumineux

Wilt u uw gasten laten genieten van een hotdogmenu geserveerd vanuit de hotdogfiets? Boek dan snel via onze website. U boekt een arrangement inclusief hotdogfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. De prijzen zijn per portie. Het hotdogarrangement is te boeken vanaf 100 porties en is op basis van 2,5 uur.  U dient op locatie wel met een paar dingen rekening te houden. Zo is er voor de fiets circa 3×2 meter ruimte beschikbaar te zijn en is er één vrije groep stroom 230V nodig.

Heeft u ook hier aan gedacht?