Pannenkoekfiets

vanaf €3.95 p.p.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Vanuit de Pannenkoekfiets bereiden wij heerlijke pannenkoeken met diverse toppings.

Zie de diverse menu’s voor de mogelijkheden.
Heeft u andere wensen? Laat het ons weten en wij maken een menu op maat.

Extra informatie

Inclusief onze pannenkoekenfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Prijs is per portie
Deze arrangementen betreft circa 100 pannenkoeken
Op basis van 2,5 uur

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Een pannenkoekfiets huren

Pannenkoeken, wie wordt er niet blij van? Heerlijk met poedersuiker, stroop, spek of appel en rozijntjes. Natuurlijk zijn er van pannenkoeken heel veel variaties. Er kan gevarieerd worden in het soort meel, maar ook in hartig of zoet. Een pannenkoekenfiets is een goede optie voor een feest inclusief food & drinks. Als vervanging van een snackwagen of samen met meerdere foodtrucks, is de pannenkoekenfiets een element dat uw feest compleet maakt. Hieronder leest u meer over het huren van een pannenkoekenfiets via Lumineux.

Een compleet evenement met de pannenkoekenfiets

U huurt een pannenkoekenfiets inclusief kok en u op basis van uw wensen stellen we een heus pannenkoekenmenu samen. Uiteraard leveren we ook de benodigde serveermaterialen per persoon. Fijn toch, als u de catering volledig uit handen kunt geven? Daarnaast is de pannenkoekenfiets ook echt een leuke foodtruck die elk evenement nét even afmaakt qua styling. Het ziet er goed uit en het ruikt heerlijk, wedden dat de gasten niet kunnen wachten met het proeven van de pannenkoeken? We gaan uit van een arrangement van 100 pannenkoeken op basis van 2,5 uur. De prijs is per portie. De prijs verschil per menu waar u voor kiest. U kunt kiezen uit:

  • Pannenkoeken met poedersuiker, jam of stroop
  • Pannenkoeken met poedersuiker, jam, stroop, kaas, spek, ham of nutella.

We gaan er van uit dat u zelf aangeeft of er diëten of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden. Hier gaan wij altijd zorgvuldig mee om!

Pannenkoekenfiets huren in uw buurt

Heeft u een buurtfeest in Utrecht, een bruiloft in Amsterdam, een congres in Groningen of een feest in Brabant? Lumineux komt met de pannenkoekenfiets door heel Nederland. Onze eigen bezorgers verzenden bestellingen vanaf €50,- door heel het land. Als u de pannenkoekenfiets tijdig bij ons besteld, dan zorgen wij dat deze één dag voor het evenement geleverd wordt en één dag na het evenement halen we het spul weer op, inclusief afwas.

Huur de pannenkoekenfiets bij Lumineux

Heeft u interesse in het huren van de pannenkoekenfiets? Leuk! U kunt de pannenkoekenfiets reserveren door het in het winkelmandje te plaatsen of door een offerte op te vragen. Houd er rekening mee dat u ruimte moet hebben op locatie (3mx2m) en een vrije groep stroomvoorziening van 230 V. Wij verzorgen bij bevestiging van uw reservering de rest voor u!

Heeft u ook hier aan gedacht?