LX Streetfoodmenu – Amerikaans

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Amerikaanse homemade streetfood.

• Build your own burger – burgers van MRIJ-rund
• Pulled-pork – broodje met langzaam gegaard varkensvlees, koolsalade en barbecuesaus
• Spare-ribs – met eigen marinade en afgelakt met barbecuesaus
• Fried chicken – gefrituurde kip
• Smokey chilidog – hotdog met chiligehakt en toppings
• Maïskolf met zeezout en boter
• Friet met Amerikaanse frietsaus

Hiermee is er voor eenieder naar wens Amerikaanse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Amerikaanse keuken is bij bijna iedereen wel bekend. Wie geniet er nu niet van een goed broodje hamburger of spareribs? Geeft u binnenkort een feest of is er een ander evenement waarbij u de gasten wilt voorzien van lekker eten? Een foodtruck is dan een erg leuk concept. Een restaurant op wielen bij u op uw eigen locatie. Onze streetfoodtruck is een mooie aanwinst voor uw feest en zorgt direct voor dat extra beetje sfeer en gezelligheid. Vanuit onze foodtruck bereiden wij een heerlijk uitgebreid Amerikaans streetfoodmenu voor u en uw gasten.

LX Streetfoodmenu – Amerikaans

Met dit Amerikaans streetfoodmenu krijgt u een hoop lekkere gerechten uit de Amerikaanse keuken. Naast veel vleesgerechten zoals bijvoorbeeld spareribs, fried chicken en pulled pork wordt er daarnaast ook heerlijke vers gebakken friet geserveerd uit onze streetfoodtruck. Voor uw gasten die liever vegetarisch eten hebben we een aantal gerechten waar ze twee gerechten uit kunnen kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een heerlijke bietenburger of camembert met verse kruiden. Op deze manier heeft u keuze genoeg om te zorgen dat al uw gasten lekker kunnen eten.

LX Streetfoodtruck boeken

Als u de streetfoodtruck wenst te boeken voor uw evenement horen we dit graag. U kunt dit eenvoudig doorgeven via de website en Lumineux regelt het voor u. De foodtrucks zijn wel erg in trek dus raden we u aan op tijd te boeken zodat we de foodtruck van uw keuze voor u klaar hebben staan op de dag van uw evenement. U boekt de streetfoodtruck altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Het Streetfoodmenu is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5 uur. Voor de streetfoodtruck is een beschikbare ruimte nodig van 6 x 5 meter met verharde ondergrond. Ook dienen er op locatie een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?