LX Streetfoodmenu – Chinees

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Chinese homemade streetfood.

• Banmian – noedelsoep
• Rou jia mou – chinese hamburger
• Chuan – saté
• Lu rou huo shao – broodje met kip en/of varkensvlees
• Char sui – broodje met buikspek en zure komkommer
• Con you bing – pannenkoeken met pekingeend en hoisinsaus
• Jiaozi – gefrituurde dumpling met chilisaus

Hiermee is er voor eenieder naar wens Chinese gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX streetfoodtruck

De Chinese keuken is een erg veelzijdige keuken en heeft ook meer te bieden dan alleen de gerechten die de meeste mensen kennen uit de afhaalrestaurants. Organiseert u binnenkort een feest of evenement? Bent u op zoek naar lekker eten voor uw gasten? Denkt u dan eens aan het boeken van een foodtruck. Een foodtruck is altijd een erg leuke toevoeging aan uw feest! Lumineux wil dit graag voor u verzorgen! Onze streetfoodtruck is een mooi ogende keuken op wielen waaruit we de meest lekkere gerechten serveren. Laat uw gasten versteld staan van het eten en de gezelligheid en sfeer die de streetfoodtruck uitstraalt op uw feest.

LX Streetfoodmenu- Chinees

Binnen dit streetfoodmenu vindt u verschillende heerlijke Chinese gerechten. De saté mag binnen een Chinees menu natuurlijk niet ontbreken, maar hiernaast is er nog veel meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een broodje met buikspek en zure komkommer of gefrituurde dumpling met chilisaus. Laat uw gasten de verschillende smaken van de Chinese keuken ontdekken. Door de ruime keuze aan gerechten zal iedereen wat lekkers uit kunnen kiezen. Alle gerechten worden met de grootste zorg voor u klaargemaakt in onze streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Wenst u de streetfoodtruck te boeken voor uw feest? Zorg dan dat u er op tijd bij bent zodat de foodtruck nog beschikbaar is op de dag van uw evenement. Boeken kunt u eenvoudig doen via onze website. Indien er nog speciale dieeten of allergieen zijn waar we rekening mee dienen te houden horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan proberen tot een passende oplossing te komen. Onze streetfoodtruck boekt u altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Het streetfoodmenu boekt u  vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Op locatie is er voor de streetfoodtruck een beschikbare ruimte nodig van 6 x 5 meter met verharde ondergrond. Verder heeft de foodtruck een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling nodig.

Heeft u ook hier aan gedacht?