LX Streetfoodmenu – Grieks

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Griekse homemade streetfood.

• Gyros – met pitabroodje en tzatziki
• Bifteki – gekruid gehakt met pitabroodje en koolsalade
• Keftedakia – gehaktballetjes in tomatensaus
• Loukaniko – gekruide worst
• Souflaki – gegrilde kippendijen
• Kalamari – inktvisringen
• Friet met feta, mayonaise en ui

Hiermee is er voor eenieder naar wens Griekse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Griekse keuken is bij velen erg geliefd. Iedereen is wel bekend met het broodje gyros met natuurlijk tzatziki. De Griekse keuken heeft hiernaast natuurlijk nog veel meer te bieden. Geeft u binnenkort een feest of bent u een evenement aan het organiseren? Wilt u uw gasten op een leuke manier voorzien van de lekkerste Griekse gerechten? Denkt u dan eens aan het boeken van een foodtruck. Lumineux kan dit voor u verzorgen. Met onze streetfoodtruck brengen we de Griekse keuken bij u op locatie! De foodtruck zal een mooie aanwinst zijn voor uw feest en brengt een hoop sfeer en gezelligheid.

LX Streetfoodmenu- Grieks

Het Griekse streetfoodmenu biedt voor elk wat wils. Naast uiteraard de Gyros met tzatziki vindt u in dit menu ook bijvoorbeeld souflaki en kalamari. Natuurlijk wordt er in de streetfoodtruck ook heerlijke friet gebakken die wordt geserveerd met feta, mayonaise en ui. Er is dus keuze genoeg zodat al uw gasten lekker kunnen eten. Alle gerechten worden met de grootste zorg voor u bereid in de Streetfoodtruck. Uw gasten zullen dus heerlijk genieten van al het lekkers wat de Griekse keuken te bieden heeft.

LX Streetfoodtruck boeken

Bent u enthousiast geworden en wenst u de Streetfoodtruck te boeken voor uw evenement? Wij raden u dan aan om er op tijd bij te zijn met het boeken van de foodtruck. foodtrucks zijn erg populair dus door op tijd te boeken zorgt u er voor dat de foodtruck tot uw beschikking staat op de dag van uw evenement. Boeken doet u gemakkelijk via onze website. Het streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Bij de foodtruck zijn altijd een kok en de benodigde serveermaterialen per persoon inbegrepen. Indien er eventueel gasten zijn met bepaalde allergieën of diëten horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan proberen tot een passende oplossing te komen. De streetfoodtruck heeft een beschikbare ruimte nodig met verharde ondergrond van 6 x 5 meter. Verder dienen er op locatie een vrije groep stroom 230 V en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?