LX Streetfoodmenu – Indonesisch

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Indonesische homemade streetfood.

• Soto – Indonesische kippensoep
• Rendang – rundvlees in kokossaus met witte rijst
• Saté ayam – kipsaté
• Ayam bakar – kip met pittige saus
• Gado gado – groentesalade met kruidige satésaus
• Nasi goreng
• Snacks – risolles, loempia, lemper en pastei

Hiermee is er voor eenieder naar wens Indonesische gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Indonesische keuken is een erg diverse keuken. Ook hier in Nederland is de Indonesische keuken erg populair. Vanuit onze streetfoodtruck serveren wij een heerlijk Indonesisch streetfoodmenu. Heeft u binnenkort wat te vieren? Of bent u voor een evenement op zoek naar een leuke manier om uw gasten te eten te geven? lumineux kan u hierbij helpen. Een foodtruck doet het eigenlijk overal wel goed! U zult zien dat iedereen enthousiast wordt bij de aanblik van deze gezellige streetfoodtruck waaruit uw gasten heerlijke Indonesische gerechten geserveerd krijgen.

LX Streetfoodmenu- Indonesisch

In ons Indonesisch streetfoodmenu vindt u een ruime variatie aan Indonesische gerechten. Op deze manier is er voor elk wat wils. Zo heeft u bijvoorbeeld Soto, een heerlijke kippensoep. Natuurlijk horen er ook een lekkere nasi goreng, kipsaté en een heerlijke rendang bij. Ook zullen er diverse snacks te verkrijgen zijn zoals loempia, risolles en pastei. Al deze gerechten worden met de grootste zorg voor u op locatie bereid in onze Streetfoodtruck. Uw gasten zullen dus niets tekort komen!

LX Streetfoodtruck huren

Wilt u uw feest compleet maken met de streetfoodtruck en een heerlijk Indonesisch streetfoodmenu? Wacht dan niet te lang met boeken, want de foodtrucks zijn erg populair. U kunt deze foodtruck makkelijk boeken via onze website. Het streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Onze streetfoodmenu’s boekt u altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Bij speciale wensen omtrent allergieën of diëten horen we dit graag tijdig en gedetailleerd zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Op locatie is er voor de streetfoodtruck een beschikbare ruimte nodig van 6 x 5 meter met verharde ondergrond. Verder heeft de foodtruck nog een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling nodig.

Heeft u ook hier aan gedacht?