LX Streetfoodmenu – Maleisisch

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Maleisische homemade streetfood.

• Laksa curry – gevulde noedelsoep
• Bak kwa chicks – broodje oosters gekruide kip
• Satay – kipsaté
• Inchi kabin – gefrituurde kip
• Babi lemak – varkensvlees in kokossaus met witte rijst
• Otak otak – viskoekjes in bananenblad
• Perkedel goreng – aardappelkoekjes

Hiermee is er voor eenieder naar wens Maleisische gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Maleisische keuken is voor veel mensen niet direct een bekende keuken, maar hierdoor zeker niet minder lekker. Deze keuken kent een mix van verschillende Aziatische invloeden. Zo wordt de Maleisische keuken onder meer beïnvloed door de Thaise, Indiase en Chinese keuken. Bent u voor uw feest of ander evenement dus nog op zoek naar een bijzondere maaltijd? Wenst u hierbij ook net dat beetje extra sfeer te creëren door gebruik te maken van een foodtruck? Lumineux helpt u hier graag bij! Een foodtruck brengt een hoop sfeer en gezelligheid. Vanuit onze gezellige Streetfoodtruck serveren we een heerlijk Maleisisch streetfoodmenu. Verwen uw gasten dus eens met een verrassend Maleisisch menu.

LX Streetfoodmenu- Maleisisch

Het Maleisisch streetfoodmenu bestaat uit meerdere verschillende, lekkere gerechten. Zo kunnen uw gasten kennis maken met deze gevarieerde keuken. Het menu bestaat onder andere uit een gevulde noedelsoep, lekkere kipsaté en gefrituurde kip. Voor de visliefhebbers heeft u Otak otak, viskoekjes in bananenblad. Hiernaast zijn er nog meer verrassende gerechten te vinden in dit menu. Voor elk wat wils dus! Alle gerechten worden door onze kok bereid in onze Streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Indien u graag een Streetfoodtruck wenst te boeken voor uw evenement raden wij u aan deze tijdig te boeken, omdat de foodtrucks erg in trek zijn. U boekt de streetfoodtruck met het Maleisisch streetfoodmenu eenvoudig via onze website. Als er nog speciale diëten of allergieën zijn waar we rekening mee dienen te houden horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan tot een passende oplossing proberen te komen. Het streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. U dient wel rekening te houden met een beschikbare ruimte met verharde ondergrond t.b.v. de foodtruck van 5 x 6 meter. Hiernaast dient er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting voor een gardena koppeling beschikbaar te zijn op locatie.

Heeft u ook hier aan gedacht?