LX Streetfoodmenu – Mexicaans

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Mexicaanse homemade streetfood.

• Yucatan pulled pork – broodje met langzaam gegaard varkensvlees en ingelegde rode uien en limoen
• Taco el pastor – geroosterd varkensvlees, ananas, salsa, guacamole en rode ui
• Tortas – broodje met gegrilde kip
• Crispy fish taco – gefrituurde vis met jalapeno-yoghurtsaus
• LX nacho – met guacamole, gesmolten kaas, crème fraiche, zwarte bonen, rode ui en salsa
• Mexicaanse chili
• Churros – diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens Mexicaanse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Mexicaanse keuken is bekend over de hele wereld en de meeste mensen worden ook erg blij van de kleurrijke smakelijke Mexicaanse gerechten. Het basis ingrediënt van de Mexicaanse keuken is mais en er wordt ook veel gebruik gemaakt van tomaten en pepers. Bent u nog op zoek naar een lekkere maaltijd voor uw gasten op uw feest of bedrijfsevenement? Verras uw gasten eens met dit heerlijke zonnige, smakelijke Streetfoodmenu. Nog leuker is het dat we dit Streetfoodmenu voor u bereiden vanuit onze gezellige streetfoodtruck. ! De foodtruck zal een mooie aanwinst zijn voor uw feest en brengt een hoop sfeer en gezelligheid.

LX Streetfoodmenu – Mexicaans

Dit Mexicaanse streetfoodmenu bestaat uit meerdere heerlijke gerechten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan een broodje Yucatan pulled pork of crispy fish taco. Of aan de altijd populaire LX nachos geserveerd met guacamole, kaas, crème fraiche, bonen, rode ui en salsa. Ook zullen uw gasten blij verrast zijn door de churros! Van deze heerlijke zoete snack, geserveerd met diverse toppings, wordt iedereen vrolijk. Keuze genoeg dus om uw gasten te laten genieten van de lekkere Mexicaanse keuken. Alle gerechten worden met de grootste zorg voor u bereid in onze streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Wilt u uw feest compleet maken met het huren van een foodtruck? Lumineux helpt u hier graag bij! Als u zeker wilt zijn dat de streetfoodtruck beschikbaar is op de dag van uw evenement raden we u wel aan op tijd te zijn met boeken. Boeken doet u heel eenvoudig via onze website. Dit Streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. U boekt de streetfoodtruck altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Zijn er wellicht nog gasten met allergieën of speciale diëten? Geeft u dit dan tijdig en gedetailleerd aan zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. De streetfoodtruck heeft een beschikbare ruimte nodig met verharde ondergrond van 6 x 5 meter. Verder dienen er op locatie een vrije groep stroom 230 V en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?