LX Streetfoodmenu – Spaans

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Spaanse homemade streetfood.

• Albondigas – gehaktballetjes in pikante saus
• Calamares – inktvisringen met aioli
• Gambas al aillo – gambas in knoflook
• Paella – kruidige rijst met kip en zeevruchten
• Vers gesneden friet met aioli
• Pinchos – assortiment kleine belegde broodjes

Hiermee is er voor eenieder naar wens Spaanse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

Viva España! Waan uzelf even onder de warme Spaanse zon met dit lekkere Spaanse streetfoodmenu! Bij Spaans eten denkt menigeen direct aan de paella, maar hiernaast heeft de Spaanse keuken veel meer te bieden. Geeft u binnenkort een feest of ben u bezig met het organiseren van een evenement? Bent u op zoek naar een cateraar om uw gasten te voorzien van een lekkere maaltijd? Lumineux helpt u hier graag bij! Hoe leuk zou het zijn uw gasten te verrassen met een heerlijke Spaanse maaltijd geserveerd uit onze streetfoodtruck. De foodtruck zal een mooie aanwinst zijn voor uw feest en brengt meteen een hoop sfeer en gezelligheid.

LX Streetfoodmenu – Spaans

Het Spaanse streetfoodmenu bestaat uit meerdere heerlijke Spaanse gerechten. Naast de paella met kip en zeevruchten zijn er ook patatas bravas, lekkere gekruide aardappeltjes met een tomatendip. Voor de visliefhebbers zijn er inktvisringen en gambas in knoflook. Hiernaast ook nog Albondigas, gehaktballetjes in een pikante saus. Om het menu compleet te maken krijgt u nog pinchos. Al met al een heerlijk gevarieerd menu waarmee u al uw gasten kunt laten smullen van de Spaanse keuken. Al deze gerechten zullen door onze kok bereid worden in de mooie streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Bent u enthousiast geworden en wenst u de streetfoodtruck te boeken voor op uw evenement? Wacht dan niet te lang met boeken aangezien de foodtrucks erg populair zijn. Door op tijd te boeken bent u er zeker van dat de streetfoodtruck tot uw beschikking staat op de dag van uw evenement. U kunt het streetfoodmenu heel eenvoudig boeken via onze website. Het streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Onze streetfoodmenu’s boekt u altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Indien er eventueel gasten zijn met bepaalde allergieën of diëten horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan proberen tot een passende oplossing te komen. Op locatie is er voor de streetfoodtruck een beschikbare ruimte nodig van 6 x 5 meter met verharde ondergrond. Verder heeft de foodtruck nog een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling nodig.

Heeft u ook hier aan gedacht?