LX Streetfoodmenu – Surinaams

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Surinaamse homemade streetfood.

• Bara chicken masala – bara gevuld met kipkerrie
• Broodje kip masala
• Kipsaté met sambal
• Roti rol – roti gevuld met kip, kousenband, kerrieaardappel en ei
• Broodje bakkeljauw
• Surinaamse nasi
• Kaasballetjes

Hiermee is er voor eenieder naar wens Surinaamse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Surinaamse keuken is erg gevarieerd doordat de bevolking van Suriname afkomstig is uit bijna alle werelddelen. Maak dus eens kennis met deze unieke keuken met zijn verscheidenheid aan smaken. Bent u voor uw feest of evenement op zoek naar een heerlijk menu voor uw gasten? Wilt u het eten op een leuke manier aanbieden aan uw gasten? Denkt u dan eens aan een Surinaams streetfoodmenu geserveerd uit onze mooie streetfoodtruck. U zult zien dat iedereen enthousiast wordt bij de aanblik van deze gezellige foodtruck.

LX Streetfoodmenu – Surinaams

We hebben voor u een gevarieerd streetfoodmenu samengesteld met de lekkerste Surinaamse gerechten. In de sfeervolle Streetfoodtruck worden deze gerechten met grote zorg voor u bereid om uw gasten te verwennen. Naast de Surinaamse nasi en de roti rol met kip, kousenband, kerrieaardappel en ei kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een broodje kip masala of een broodje bakkeljauw. De kipsaté blijft ook altijd een populair gerecht. Al met al een menu met voor elk wat wils. Verras uw gasten dus eens met al het lekkers uit de Surinaamse keuken geserveerd uit een mooie foodtruck bij u op locatie!

LX Streetfoodtruck boeken

Indien u graag een Streetfoodtruck wenst te boeken voor uw evenement raden wij u aan deze tijdig te boeken, omdat de foodtrucks erg in trek zijn. Boeken van de streetfoodtruck met het Surinaams streetfoodmenu kunt u gemakkelijk doen via onze website. U kunt het streetfoodmenu boeken vanaf 50 personen en het is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Zijn er nog gasten met allergieën of speciale diëten? We horen dit dan graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan proberen tot een passende oplossing te komen. U dient rekening te houden met een beschikbare ruimte met verharde ondergrond t.b.v. de foodtruck van 5 x 6 meter. Hiernaast dient er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting voor een gardena koppeling beschikbaar te zijn op locatie.

Heeft u ook hier aan gedacht?