LX Streetfoodmenu – Thais

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Thaise homemade streetfood.

• Tom kai kai – soep met kokosmelk
• Kai saté – kipsaté
• Kai hor bai toey – gestoomde kip in pandanblad
• Kai yang – gekruiden kippenvleugels
• Tod man plaa – witviskoekjes
• Ken kiouw waan kai – groene curry met kip, bamboe en aubergine met rijst
• Phat thai – gebakken bami

Hiermee is er voor eenieder naar wens Thaise gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

Van Thais eten worden we blij! Wie geniet er niet van de lekkere, gevarieerde en smaakvolle gerechten die dit land te bieden heeft? Bent u nog op zoek naar een cateraar om uw gasten een lekkere maaltijd voor te schotelen? Wilt u hierbij ook net dat beetje meer bieden dan een buffet? Denkt u dan eens aan het boeken van een foodtruck. Met de toevoeging van een foodtruck aan uw feest of evenement creëert u al snel een leuke en gezellige sfeer. Wij bieden u een heerlijk Thais menu aan dat voor u klaargemaakt wordt in onze mooie streetfoodtruck.

LX Streetfoodmenu – Thais

Het Thaise streetfoodmenu bestaat uit verschillende heerlijke Thaise gerechten. Naast gebakken bami krijgt u een lekkere groene curry met kip, bamboe, aubergine met rijst. Ook de gekruide kippenvleugeltjes en heerlijke kipsaté horen bij dit menu. Verder bestaat het streetfoodmenu uit een soep met kokosmelk, gestoomde kip in pandanblad en lekkere witviskoekjes. Genoeg verrassende gerechten om uit te proberen dus. Door de variatie aan gerechten is er dus voor elk wat wils. Onze kok bereidt al deze Thaise hoogstandjes voor u en uw gasten in de streetfoodtruck bij u op locatie.

LX Streetfoodtruck boeken

Wenst u de streetfoodtruck met het Thaise streetfoodmenu te boeken voor uw evenement? Schakel Lumineux dan nu in! U boekt de streetfoodtruck heel eenvoudig via onze website. Het foodtruckmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Zijn er toevallig gasten bij met allergieën of diëten? Wij horen dit dan graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan proberen tot een passende oplossing te komen. U dient rekening te houden met een beschikbare ruimte met verharde ondergrond t.b.v. de foodtruck van 5 x 6 meter. Hiernaast dient er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting voor een gardena koppeling beschikbaar te zijn op locatie.

Heeft u ook hier aan gedacht?