LX Streetfoodmenu – Turks

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Turkse homemade streetfood.

• Dürüm – turkse wrap gevuld met vlees, sla, komkommer en ui
• Islak – hamburger met tomaten-knoflooksaus
• Köfte – gekruid gehakt met broodje en yoghurt-muntsaus
• Lahmacun – turkse pizza met sla, ui, tomaat en saus naar keuze
• Börek – filodeeg met spinazie en feta
• Kumpir – gevulde aardappel met diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens Turkse gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Turkse keuken is een bekende keuken hier in Nederland. Bijna overal is wel een afhaal- of bezorgrestaurant te vinden waar een Turkse pizza of  een dürüm op de kaart staat. Bent u voor uw feest of evenement op zoek naar een cateraar om uw gasten te voorzien van lekker eten? Lijkt het u leuk dat de maaltijd voor uw gasten klaargemaakt wordt in een gezellige foodtruck bij u op locatie? Lumineux kan u hierbij helpen! We hebben voor u een heerlijk Turks streetfoodmenu samengesteld dat geserveerd wordt uit onze streetfoodtruck. De streetfoodtruck voegt een hoop sfeer en gezelligheid toe aan uw feest. Verras uw gasten dus eens met de streetfoodtruck op uw feest.

LX Streetfoodmenu – Turks

Het Turkse streetfoodmenu bestaat uit een aantal heerlijke gerechten. Naast de Turkse pizza en dürüm zijn er nog meer lekkere Turkse gerechten om uit te proberen. Zo zijn er bijvoorbeeld Islak – een hamburger met tomaten-knoflooksaus en köfte. Voor de mensen die geen vlees eten is er ook kumpir – gevulde aardappel met diverse toppings en börek – filodeeg met spinazie en feta. Een mooi gevarieerd aanbod aan eten dus zodat al uw gasten zelf kunnen kiezen wat ze lekker vinden. Al deze gerechten worden met veel zorg voor u bereid in onze streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Bent u enthousiast geworden en wenst u de Streetfoodtruck te boeken voor uw evenement? Als u zeker wilt zijn dat de streetfoodtruck beschikbaar is op de dag van uw evenement raden we u wel aan op tijd te zijn met boeken. Boeken doet u heel eenvoudig via onze website. Dit Streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Zijn er wellicht nog gasten met allergieën of speciale diëten? Geeft u dit dan tijdig en gedetailleerd aan zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.  U boekt de streetfoodtruck altijd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. De streetfoodtruck heeft een beschikbare ruimte nodig met verharde ondergrond van 6 x 5 meter. Verder dienen er op locatie een vrije groep stroom 230 V en een wateraansluiting t.b.v. een gardena koppeling aanwezig te zijn.

Heeft u ook hier aan gedacht?