LX Streetfoodmenu – Vietnamees

P.p.24.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit onderstaande Vietnamese homemade streetfood.

• Bún mam – gevulde soep met o.a. groente, vis en kip
• Cang ga chien nuoc mam – Kippenvleugels met pittige vissaus
• Banh xeo – gevulde pannenkoek met buikspek of garnalen en diverse toppings
• Tom nuong saté – garnalensaté
• Cha ca chien – viskoekjes
• Cha gio – loempia’s
• Cao lau – noedels met buikspek

Hiermee is er voor eenieder naar wens Vietnamese gerechten bij de Streetfoodtruck te bestellen. Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier. 
Keuze uit 2 consumpties per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 2,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

De Vietnamese keuken is een gezonde keuken. Er wordt gebruik gemaakt van veel verse groente en kruiden die worden gecombineerd met bijvoorbeeld noedels of rijst. Bent u bezig met het organiseren van een feest of evenement? Bent u nog op zoek naar een cateraar om uw gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd? Lumineux helpt u hier graag mee! Denkt u hierbij eens aan een foodtruck waar de heerlijkste maaltijden uit geserveerd worden. We hebben een heerlijk Vietnamees streetfoodmenu voor u samengesteld. Deze wordt bij u op locatie bereid in onze gezellige streetfoodtruck. Verras uw gasten dus eens met heerlijk eten en de gezelligheid en sfeer die een foodtruck met zich mee brengt.

LX Streetfoodmenu – Vietnamees

Het Vietnamese streetfoodmenu bestaat uit een heel aantal verrassende, lekkere gerechten. Voor zowel de vlees- als de visliefhebber is er keuze genoeg binnen dit menu. Er is een lekkere gevulde soep met onder andere groente, vis en kip. Natuurlijk horen er ook loempia’s bij , maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor kippenvleugels met een pittige vissaus of noedels met buikspek. Of laat u eens verrassen en probeer de garnalen saté, viskoekjes of ga eens voor een gevulde pannenkoek met buikspek of garnalen en diverse toppings. Met dit menu krijgt u dus voor elk wat wils! Laat uw gasten eens genieten van een heerlijke Vietnamese maaltijd geserveerd uit de streetfoodtruck.

LX Streetfoodtruck boeken

Wenst u een foodtruck te huren op uw evenement? Wacht dan niet te lang en boek op tijd. Foodtrucks zijn namelijk erg populair op feesten en partijen. U boekt onze streetfoodmenu’s gemakkelijk via onze website. Het streetfoodmenu is te boeken vanaf 50 personen en het is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. U boekt het menu altijd inclusief streetfoodtruck, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Bij speciale wensen omtrent allergieën of diëten horen we dit graag tijdig en gedetailleerd zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Op locatie is er voor de streetfoodtruck een beschikbare ruimte nodig van 6 x 5 meter met verharde ondergrond. Verder heeft de foodtruck nog een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting ten behoeve van een gardena koppeling nodig.

Heeft u ook hier aan gedacht?