LX streetfoodmenu

P.p.12.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Menu bestaande uit Amerikaanse streetfood. 

• Biologische friet
• Build your own burger – burgers van MRIJ-rund
• Broodje pulled-pork
• Broodje smokey chicken
Inclusief diverse toppings

Hiermee is er voor eenieder naar wens één frietje en één broodje bij de Streetfoodtruck te bestellen.
Aanpassingen in het menu gewenst? Laat het ons weten en we stellen een menu op maat samen.

Eventueel aantal vegetariërs door te geven via opmerkingenveld bestelformulier.
Keuze uit één consumptie per persoon:
• Vegetarische braadworst
• Vegetarische burger
• Vegetarische bietenburger
• Camembert met verse kruiden
• Gevulde portobello met kaas

Extra informatie

Inclusief onze Streetfoodtruck en de benodigde serveermaterialen per persoon.
Exclusief personeels- en transportkosten.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 50 personen en op basis van 1,5uur.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Wateraansluiting t.b.v. gardena koppeling
Streetfoodtruck circa 6x5meter beschikbare ruimte – verharde ondergrond

LX Streetfoodtruck

Geeft u binnenkort een feest of is er een ander evenement waarbij u uw gasten wilt voorzien van lekker eten? Een foodtruck is dan zeker een leuk concept. Een restaurant op wielen bij u op uw eigen locatie. Onze streetfoodtruck zal zeker een mooie aanwinst zijn voor uw feest en zorgt direct voor dat beetje extra sfeer en gezelligheid. Verras uw gasten dus eens met een heerlijk streetfoodmenu.

LX Streetfoodmenu

Bij dit LX streetfoodmenu serveren we heerlijke Amerikaanse streetfood gerechten aan uw gasten. Er is voor eenieder naar wens één portie friet en één broodje te bestellen. Hierbij is er de keuze uit een broodje pulled pork, smokey chicken of build your own burger. Ook aan de eventuele vegetariërs hebben we gedacht. Ze kunnen een consumptie kiezen uit een groot aantal lekkere vegetarische opties. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een vegetarische braadworst of een bietenburger. U kunt het eventuele aantal vegetariërs doorgeven via het opmerkingenveld van het bestelformulier. Mochten er mensen aanwezig zijn met diëten of allergieën, dan horen we dit graag tijdig en gedetailleerd. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat de mogelijkheden zijn.

LX Streetfoodtruck boeken

Wenst u dat we bij u op locatie voor komen rijden met de streetfoodtruck? U boekt dit menu eenvoudig via onze website. Het LX streetfoodmenu boekt u inclusief de streetfoodtruck en alle benodigde serveermaterialen per persoon, maar exclusief personeels- en transportkosten. Dit arrangement is te boeken vanaf 50 personen en de prijs is gebaseerd op een tijdsduur van 1,5 uur. Houdt u er wel rekening mee dat er op locatie een aantal zaken benodigd zijn voor de streetfoodtruck. Zo dient er een vrije ruimte te zijn van circa 6×5 meter en is er een vrije groep stroom 230V en een wateraansluiting t.b.v. een gardenakoppeling nodig. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Heeft u ook hier aan gedacht?