Wokfiets

vanaf €9.00 p.p.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Vanuit de wokfiets bereiden wij heerlijke wokmaaltijden welke naar keuze samen te stellen zijn.

Zie het menu voor de mogelijkheden.
Heeft u andere wensen? Laat het ons weten en wij maken een menu op maat.

Extra informatie

Inclusief onze wokfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon.
Prijs is per portie.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 100 porties en op basis van 2,5uur.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Benodigdheden welke beschikbaar dienen te zijn op locatie;
1 vrije groep stroom 230V
Circa 3x2meter beschikbare ruimte

Wokfiets

Zoekt u voor een feest of evenement naar een leuke manier om uw gasten van eten te voorzien? Heeft u geen ruimte voor een grote foodtruck, maar bent u wel op zoek naar diezelfde charme en sfeer? Wellicht is het dan een leuk idee om een foodfiets te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan onze wokfiets. De wokfiets is een mooie blikvanger die uw gasten ook nog eens van de heerlijkste wokgerechten kan voorzien.

Wokfiets op uw feest

We bereiden vanuit de wokfiets heerlijke wokmaaltijden welke naar keuze samen te stellen zijn. Zo kunnen uw gasten kiezen uit noodles, groente, kip, rund, varkensvlees en diverse woksauzen. Dit menu is eventueel nog uit te breiden met garnalen. Heeft u wellicht andere wensen? laat het ons weten zodat we een menu op maat kunnen samenstellen. Indien er gasten aanwezig zullen zijn met allergieën of diëten horen we dit ook graag. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat de mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Wokfiets huren bij Lumineux

Wenst u uw gasten te verrassen met een wokfiets op uw evenement? We raden u aan om dan niet te lang te wachten met reserveren aangezien de foodfietsen erg populair zijn op feesten en partijen. U boekt de wokfiets gemakkelijk via de website. U hoeft alleen te laten weten hoeveel gasten u verwacht en waar het evenement plaats zal vinden en we zorgen ervoor dat we op de afgesproken dag voor komen rijden. Een wokfiets arrangement boekt u inclusief wokfiets, kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Dit arrangement is te boeken vanaf 100 porties en is gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur. Bij u op locatie dient u wel met een paar dingen rekening te houden. Zo is er voor de wokfiets een beschikbare ruimte nodig van 2×3 meter en dient er één vrije groep stroom 230V aanwezig te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u ook hier aan gedacht?