Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Feestelijke opening, volledig verzorgd

De opening van een winkel, bedrijfspand of praktijk is zeker een feestje waard. Tenzij u ook een eerste-paal feest heeft gehouden, is het de eerste kennismaking van bezoekers, klanten en zakenrelaties met uw nieuwe onderkomen. U wilt dus goed voor de dag komen, want een eerste indruk maakt u maar één keer. Een openingsfeest is niet compleet zonder goede catering, stijlvolle aankleding én amusement. Dat lijkt een hele klus, maar gelukkig biedt Lumineux een totaalconcept aan partyverhuur. Hier vindt u alle benodigdheden voor uw openingsfeest onder één dak. Bereidt u uw speech vast voor? Dan doen wij de rest.

 

 

 

 

Stijlvolle aankleding en meer!

Door de grote opblaasfiguren bij de ingang is uw openingsfeest niet te missen. Al gauw stroomt het publiek toe. Onze gastvrouw heet uw gasten welkom, onze garderobemedewerkers nemen jassen aan en onder het genot van een welkomstdrankje proeven ze van verrassende luxe hapjes. Natuurlijk worden deze kleine gerechtjes bereid door onze kok en uitgeserveerd door onze professionele bediening, die uw gasten graag voorzien van extra uitleg. Kinderen vergapen zich aan de suikerspin- of popcornmachine. U netwerkt met uw gasten en daarna knipt u officieel het lint door. Dan barst het grote feest los, omlijst met professioneel licht en geluid. Na afloop staat een foodtruck klaar om uw gasten te voorzien van Vietnamees streetfood. Het is slechts een voorbeeld van uw openingsfeest, geheel door Lumineux verzorgd. U leest het goed. Van personeel tot servet, wij bieden een totaalconcept om uw openingsfeest tot een succes te maken.

Vrijblijvende offerte?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden voor uw openingsfeest. Door onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg inspiratie en kennis opgedaan om aan uw meest specifieke wensen te kunnen voldoen. Neem daarom voor meer informatie en vragen gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Vult u het contactformulier op onze website in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u online vast vrijblijvend uw offerte op maat aanvragen, zo heeft u zicht op wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.