barbenodigdheden

Voor elk evenement of feest is het noodzakelijk dat u bepaalde benodigdheden in huis haalt. Wilt u één van onze mooie bars of taps huren? Dan adviseren we u om alle benodigdheden die hierbij van pas komen er direct bij te huren. Denk hierbij aan glaswerk, koelingen, een flesopener en nog veel meer. Kortom, alles dat er voor zal zorgen dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. We hebben ons ruime assortiment overzichtelijk voor u gesorteerd zodat u snel vindt wat u nodig heeft.

Soorten benodigdheden

Bij een feest is een bar met tap eigenlijk altijd wel een vereiste. Met enkel een bar en tap bent u er nog niet, daarom hebben we een aantal onmisbare aanvullingen opgenomen in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan glaswerk, glazenspoelborstel en dienbladen. Ook een ijsblokjesmachine en ijsblokjesemmer zijn een handige aanvulling bij uw bar. U heeft bij ons de keuze uit diverse bars en taps of kies voor een complete barset. Zelfs voor dranken bent u bij ons aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor het glaswerk om uw dranken in uit te schenken. We verhuren voor elke drank het juiste glaswerk. Één ding is zeker, bij Lumineux weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u nooit te veel te betalen.

Alles voor uw eigen feest

Niet alleen hebben we de juiste benodigdheden voor uw bar of tap, ook voor licht en geluid, catering en partyverhuur vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. U kunt bij ons al terecht voor bijvoorbeeld één statafel, maar ook voor de verzorging van bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of bedrijfsevenement kunnen wij een compleet aanbod bieden. Maak kennis met onze mogelijkheden.