Barren en taps

Een goede bar en tap mogen niet ontbreken op een wat groter feest. Maar ook op een kleinere bijeenkomst voegt het huren van een bar en tap veel gezelligheid toe. Maak uw gasten blij met een heerlijk getapt biertje. U heeft bij Lumineux de keuze uit verschillende soorten bars en taps. Gaat uw voorkeur uit naar een strakke bar of heeft u liever een houten bar? Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Lumineux is specialist als het aankomt om de verhuur van partybenodigdheden. Alles wat u nodig heeft om uw feest een succes te maken hebben wij in de aanbieding.

Welk bar of tap heeft u nodig?

Alle soorten bars en taps hebben we voor u, het maakt dus niet uit of het om een klein of groot feest gaat. Vindt u het lastig een keuze te maken? We helpen u graag. Vertel ons wat voor evenement of feest het is en hoeveel gasten u verwacht en wij gaan op zoek naar de beste bar en tap. Ook alle benodigdheden die bij een bar en tap horen huurt u eenvoudig bij ons. Op deze manier bent u goed voorbereid. Bij ons vindt u alles onder één dak.

Het perfecte materiaal huren

U heeft vast al wel gezien dat we alles op het gebied van bars, koelingen en vriezers voor u hebben. Dat is nog niet alles. Ook alles voor het verzorgen van de catering en de aankleding van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Het beste nieuws? Alles is zeer scherp geprijsd. De prijzen staan duidelijk vermeld bij ieder product, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Heeft u de perfecte bar of tap gevonden voor uw evenement? Online bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Wij leveren binnen de hele Benelux en doen er alles aan om uw partybenodigdheden zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag.