Barset

Een feest of evenement is eigenlijk niet compleet zonder een bar waar de gasten wat te drinken kunnen halen. We verhuren diverse barsets zodat u gemakkelijk dranken uit kunt geven. Kijkt u gerust eens rond op onze website naar de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben.

Soorten barsets

We hebben diverse barsets in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor enkel een achterkast inclusief koelbuffet. Wilt u naast een koeling voor de dranken ook een bar dan is een mobiele bar met steigerhouten ombouw met een achterkast inclusief koelbuffet wellicht een goede keuze. Of gaat u liever voor het karakteristieke bruin café? Deze complete barset bestaat uit een bar, achterkast, vloerplaat en hemel. Deze barset is natuurlijk mooi aan te vullen met bijvoorbeeld de café statafel en de café barkruk Thonet. Voor grote groepen mensen hebben we ook nog een prachtige set met een dubbele bar en achterkast met koelbuffet. Zo bent u er zeker van dat uw gasten niet te lang hoeven te wachten.

Barset huren bij Lumineux

Weet u hoeveel gasten u kunt verwachten op uw feest of evenement en bent u er uit welke stijl u wenst? Maak dan uw keuze uit ons assortiment. U hoeft enkel aan te geven wat u wenst te huren en wanneer u de artikelen gaat gebruiken en wij zorgen er voor dat de materialen de dag voor de gebruikersdag bij u op locatie afgeleverd worden. Zo bent u er zeker van dat alles op tijd klaar staat. Weet u niet helemaal zeker wat u nodig heeft of wenst u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.