Koelingen

Tijdens een evenement of feest wordt er vaak eten en drinken geserveerd. Het is dan van belang dat dit altijd op de juiste temperatuur is en dat u over voldoende koelfaciliteiten beschikt. Dankzij onze koelingen weet u zeker dat alles op de juiste temperatuur is. Vooral als u in de zomermaanden iets gepland heeft, wanneer de zon volop schijnt, is er niets lekkerder dan te genieten met een koud drankje in uw hand. Uw gasten zullen er net zo over denken. Koelingen huren voor uw evenement doet u bij Lumineux. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zorgen voor de juiste koelartikelen zodat u zich over de temperatuur van het eten en drinken geen zorgen hoeft te maken.

Een koeling voor iedere gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een koeling, vriezer of koelvitrine, wij hebben het allemaal in ons assortiment én op voorraad. Organiseert u binnenkort een bruiloft, bedrijfsfeest of wellicht een barbecue? Wij snappen als geen ander dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn en helpen u hier graag bij. Dankzij onze verhuurservice bent u altijd verzekerd van de juiste benodigdheden. Het zou zonde zijn als u allerlei drankjes en voedsel heeft ingeslagen en deze worden niet koel genoeg geserveerd. Lumineux biedt voor iedere gelegenheid de juiste koeling. Zo weet u zeker dat alles koel blijft. Indien u uw drankjes extra koel wenst te serveren kunt u ijs toevoegen. Of huur een vriezer zodat uw gasten een verkoelend ijsje kunnen eten!

Koeling huren

Wees slim en huur uw koeling via Lumineux. Wij beschikken over een ruim assortiment koelingen in diverse afmetingen. Wij verzorgen de levering en sluiten de koeling op de juiste manier aan. Mocht u niet zo goed weten wat voor soort koeling nu het beste past bij uw feest, vraag ons dan gerust om advies. Wist u dat het ook mogelijk is uw catering door Lumineux te laten verzorgen? Dan heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Glaswerk en bestek zijn in dat geval inbegrepen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.