Vriezer

U wilt een vriezer huren voor het evenement dat u organiseert? Welkom bij Lumineux. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij graag van dienst. Wij begrijpen dat u alles graag tot in detail verzorgd wenst te hebben en hier helpen we u dan ook graag bij. Of het nu om een klein of groot evenement, feest of bruiloft gaat, Lumineux heeft precies wat u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten vriezers. Bekijk ons assortiment direct online en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.

Vriezer huren

Het maakt niet uit wat voor evenement of feest u geeft, het is belangrijk dat al het voedsel en de drankjes op de juiste temperatuur zijn. Dit geldt helemaal wanneer de temperatuur stijgt, in de zomermaanden bijvoorbeeld. Niemand zit te wachten op een lauw drankje. En eten dat niet goed op de juiste temperatuur bewaard is kan klachten veroorzaken. Een vriezer huren kan daarom een belangrijk verschil maken. Een ander groot voordeel van een vriezer is dat deze snel koelt. Heeft u dus te weinig plek in de koelkast en moeten de flessen wijn snel koud worden? Leg ze even in de vriezer en u kunt u gasten voorzien van een heerlijk koud wijntje. Een andere mogelijkheid is om ijsblokjes in de vriezer te maken. Op deze manier kunt u vrijwel ieder drankje koel serveren. Twijfelt u welk soort vriezer het meest geschikt is voor uw feest? Laat ons weten hoeveel gasten er komen en wat uw verwachtingen zijn en wij helpen u de perfecte vriezer te vinden.

Lumineux regelt het voor u

Voorkom een hoop gedoe en huur uw vriezer en alle andere benodigdheden voor uw feest bij Lumineux. Al vele jaren voorzien wij klanten van de perfecte items om hun feest compleet te maken. Wij zorgen voor het transport naar de gewenste locatie zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Het is tevens mogelijk uw bestelling bij ons af te halen. Naast voor het huren van een vriezer bent u bij ons aan het juiste adres voor koelingen, bars, taps, glaswerk en servies, maar ook de catering en de aankleding verzorgen we graag voor u.