Bestek, glas & servies

Lumineux biedt diverse soorten series bestek, glaswerk en servies voor uw gelegenheid. Bekijk ons diverse aanbod en maak uw keuze.
✔️Wij verzorgen de afwas
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Bestek, glas en servies

Lumineux biedt diverse soorten bestek, glas en servies voor uw feest. Zo is er wat simpeler servies of glaswerk in een juist wat luxere uitvoering. Ons gehele assortiment is online te bestellen. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze. Het succes van uw feest of evenement zit hem in de details. Naast de grote eyecatchers als een feesttent en de aankleding zijn zaken als het bestek, glas en servies ook van groot belang. U wilt natuurlijk de drankjes wel in het juiste glaswerk schenken en hetzelfde geldt voor het serveren van eten. Gelukkig bieden we u allerlei mogelijkheden zodat u altijd vindt wat u nodig heeft.

Bestek

Op een mooi gedekte tafel is bestek onmisbaar. Stel bij Lumineux zelf uw bestekset samen zodat uw gasten optimaal genieten van de maaltijden die u ze voorschotelt. Of uw feest nu casual of chique is, wij hebben het voor u. Ons tijdloze bestek huurt u gemakkelijk en snel online.

Het juiste glaswerk

Weet u al wat voor soort drankjes er komen? Standaard wordt er vaak gekozen voor wijn, bier en fris. Wellicht bent u hiernaast ook op zoek naar cocktailglazen, theeglazen of glaswerk voor likeur. Lumineux biedt glaswerk in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Bij ons glaswerk huren is de ideale oplossing voor uw feest.

Servies

Wegwerp bordjes of echt servies? Wij hebben het allebei voor u. Voor een sjiek diner adviseren wij u voor echt servies te kiezen. Dit eet een stuk gemakkelijker en staat stijlvoller. Lumineux staat voor u klaar met een compleet servies voor uw perfecte feest. Zelf geeft u aan hoeveel servies u nodig heeft.

Waarom bestek, glas en servies huren bij Lumineux?

Het huren van bestek, glas en servies brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste weet u zeker dat uw tafelaankleding mooi verzorgd is. Ten tweede bent u verzekerd van voldoende producten zodat het uw gasten aan niets ontbreekt. Een ander groot voordeel is dat we uw bestelling op locatie komen afleveren. Op deze manier heeft u vrijwel nergens meer omkijken naar. Zelfs de catering regelen we graag voor u. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!