Servies

Wij hebben kopjes, borden, schalen, kommen en nog veel meer servies in het assortiment voor elke gelegenheid.
✔️Wij verzorgen de afwas
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Servies voor ieder feest

Bij Lumineux vindt u servies in allerlei soorten en maten. Al ons serviesgoed is direct te bestellen. Of u nu een luxe etentje heeft of een grote verjaardag, wij hebben altijd het juiste servies voor u beschikbaar. Van bio disposable borden tot stijlvol servies. Zelf bepaalt u hoeveel servies u huurt voor uw feest. Wij adviseren om altijd een beetje extra servies te bestellen, zo weet u zeker dat uw gasten niet zonder servies komen te zitten. Naast servies bent u bij ons ook aan het juiste adres voor glaswerk en bestek. Wij hebben alles om uw feest een succes te maken.

Servies en bestek

Zonder bestek is servies eigenlijk niet compleet. Ook hiervoor bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Het succes van uw feest of evenement zit hem in de details, dus ook de kleine dingen zijn van belang. U vindt bij ons passend bestek voor uw servies. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Huur uw serviesgoed bij Lumineux

Het huren van servies brengt vele voordelen met zich mee. U weet zeker dat uw tafelaankleding mooi verzorgd is. Daarnaast bent u verzekerd van voldoende producten zodat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling op locatie af te leveren. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Wist u dat het ook mogelijk is uw catering door Lumineux te laten verzorgen? Wilt u meer informatie over onze diensten? Bel of mail ons gerust. Er is bij Lumineux heel veel mogelijk. Voor iedere partij zorgen wij voor de juiste benodigdheden en ook zeker de juiste hoeveelheid. Ons assortiment leveren en verzorgen we door heel Nederland tegen scherpe transporttarieven. Wilt u meer weten over ons servies? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.