Parasols

Geeft u binnenkort een feest of bent u bezig een evenement of wellicht een bedrijfsfeest te organiseren? Bent u hiervoor nog op zoek naar één of meerdere parasols om uw evenement helemaal compleet te maken? Hiervoor bent u bij Lumineux op het juiste adres. We bieden een ruim assortiment parasols zodat er altijd een juist exemplaar is voor uw feest. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze.

Soorten parasols

Niets is zo veranderlijk als het weer. Daarom is het huren van een parasol vrijwel altijd verstandig. Zo is het op een warme, zonnige dag fijn dat uw gasten lekker in de schaduw kunnen zitten. Mocht het onverhoopt wat gaan regenen zullen de parasols uw gasten hier ook tegen beschermen. U heeft bij ons de keuze uit parasols van diverse afmetingen. Zo bieden we al parasols vanaf 3 meter doorsnede en is onze grootste parasol 5 meter doorsnede. Ook kunt u zelf bepalen of u liever een ronde of een vierkante parasol wenst te huren en welke kleur voor uw feest het best passend is.

Specialist in verhuur

Heeft u een keuze kunnen maken en wenst u één of meerdere parasols te huren bij Lumineux? Lumineux is al vele jaren specialist op het gebied van verhuurartikelen voor feesten en evenementen. U bestelt de gewenste artikelen eenvoudig via onze website. U geeft aan wanneer u de materialen nodig heeft en we zorgen ervoor dat we het de dag voor de gebruikersdag bij u op locatie komen bezorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de materialen zelf af te komen halen bij ons magazijn te Nieuwegein. Heeft u nog vragen of wenst u advies op maat? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.