Elektra

Wilt u graag elektra huren voor uw feest, evenement of bijeenkomst? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Elektra huren voor uw feest

Gaat u binnenkort een feest, evenement of bijeenkomst organiseren? En heeft u hiervoor elektra nodig? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod elektra die u tegen een voordelige prijs kunt huren. Waar u ook naar op zoek bent: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren elektra op locatie en geven u een goede service van A tot Z. Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? We leggen het graag aan u uit.

Elektra huren op locatie

Als u een feest of evenement gaat organiseren dan heeft u elektra nodig. Op sommige locaties is al elektra aanwezig, maar het kan ook voorkomen dat dit niet het geval is. Als u bijvoorbeeld een feest geeft in uw tuin dan is het belangrijk dat er verlichting hangt en dat er koelkasten zijn die aangesloten kunnen worden om het drinken koel te houden. Wilt u graag een presentatie geven met een beamer? Dan kunnen wij dit ook realiseren. Wat u ook wilt: Lumineux is de partner die u voorziet van elektra op locatie. Wij leveren het tegen de laagste tarieven bij u op locatie door de hele Benelux.

Aansluiting van elektronica

Naast dat u bij ons elektra kunt huren, zorgen wij ook voor de aansluiting hiervan. Op deze manier nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u uzelf bezighouden met andere belangrijke dingen. Wij beschikken over de juiste materialen voor stroomvoorziening op welke locatie dan ook. Daarbij gaan wij pas bij u weg zodra we alles naar uw wens hebben ingericht en de elektronica helemaal naar behoren werkt. Op deze manier maakt u vast een goede indruk op uw gasten en wordt er nog lang nagepraat over uw goed geregelde feest of event. Kortom: met de verlichting & elektra van Lumineux maakt u een onvergetelijke indruk op uw gasten.