Steigerhout serie

Bent u voor een feest of evenement op zoek naar mooie sfeervolle meubels van steigerhout om uw ruimte mee in te richten? Bij Lumineux verhuren we verschillende meubels en bars van steigerhout.

Steigerhouten bar huren

Bent u voor een feest of ander evenement op zoek naar een mobiele bar van steigerhout? Bij Lumineux verhuren we verschillende mobiele bars. Zo heeft u de keuze uit enkel een bar tappunt van steigerhout of een mobiele bar met steigerhouten ombouw inclusief achterkast en koelbuffet. Met deze set bent u helemaal compleet. Er zijn heel veel opties mogelijk.

Steigerhouten meubels huren

Naast bars hebben we nog veel meer steigerhouten meubels welke u kunt huren. Zo kunt u naast een bar ook kiezen voor uitgiftemeubels om bijvoorbeeld koffie en thee op uit te serveren. Wellicht is onze saladebar ook een mooie aanvulling? Natuurlijk is er ook een variatie aan steigerhouten tafels te huur. Van een statafel tot een grote dinertafel. Benieuwd wat u allemaal bij ons kunt huren? Bekijk het aanbod en geef uw keuze aan ons door.

Meubilair huren bij Lumineux

Heeft u een keuze kunnen maken en wenst u een bestelling te plaatsen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen via de website. Geef aan ons door wat u wenst te huren, wat de gebruikersdag is en waar de materialen heen moeten. Wij zorgen er dan voor dat de verhuurartikelen een dag voor de gebruikersdag bij u op locatie geleverd worden en nadien ook weer opgehaald worden. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op en dan helpen we u graag verder.