Podium huren

Huurt u voor uw feest of evenement een artiest, bandje of bijvoorbeeld een spreker in? Dan is een podium huren een goed idee. Met de podiumdelen die te huur zijn bij Lumineux bouwt u podia van elke gewenste grootte. De onderdelen zelf zijn één bij twee meter, en kunnen eventueel in combinatie met een podiumtrap gehuurd worden. Ook vindt u podiumrokken in ons assortiment, om het geheel mooi aan te kleden.

Een podium van elke gewenste grootte huren

Onze jarenlange ervaring in de verhuur van feestbenodigdheden maakt dat wij precies weten wat een feest of evenement nodig heeft om te slagen. Een podium huren is, zeker bij grotere partijen, een goed idee om optredende artiesten of sprekers in de spotlights te zetten. Heeft u een grote band uitgenodigd, of is juist een heel klein podium voldoende? Alles kan. De podiumdelen die u huurt bij Lumineux zijn makkelijk aan elkaar te schuiven, om zo een podium naar uw wensen te creëren. Dan weet u zeker dat de door u ingehuurde artiesten of sprekers ruimte genoeg hebben.

Onze podia misstaan ook zeker niet in een van onze tenten. In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan feesttenten: van stijlvolle stertenten en feestelijk ogende pagodetenten tot aan bijzonder sfeervolle stretchtenten. Mocht u nog op zoek zijn naar zo’n tent voor uw feest of evenement, bekijk dan eens ons aanbod.

Levering op locatie

Bent u eruit hoe groot uw podium moet zijn, en weet u precies hoe u deze aan wil kleden? Geef het aan ons door, dan zorgen wij dat de podiumdelen op de afgesproken datum bij u worden afgeleverd, of voor u klaar staan in ons magazijn. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.