Barkrukhoezen huren

Als u binnenkort een feest geeft en u barkrukken wilt neerzetten voor uw gasten dan snappen we dat u wilt dat de krukken passen bij de rest van de aankleding. Barkrukhoezen kunnen dan niet ontbreken. Hoezen van de beste kwaliteit kunt u tegen een voordelige prijs huren bij Lumineux! Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Benieuwd wat u moet weten over het huren van barkrukhoezen bij Lumineux? We leggen het graag aan u uit.

Stretch barkrukhoezen

Barkrukken die zijn voorzien van een trendy kleur op het zitgedeelte: dat is wat wij een echte eyecatcher noemen. De barkrukhoezen zijn gemaakt van stretchstof waardoor u ze eenvoudig kunt bevestigen om het zitgedeelte van de barkruk. Onze hoezen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Barkrukhoescover op locatie

Als u graag een barkrukhoescover wilt huren dan is Lumineux de partner waar u terechtkunt. Wij leveren onze hoezen door de hele Benelux. Daarbij kunt u ervan uitgaan dat u nooit veel kwijt bent aan het huren van een barkrukhoes. Klinkt goed? Neem dan contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden met u zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Levering op de juiste datum

Plaats vandaag nog uw bestelling van barkrukhoezen in uw gewenste kleur. Heeft u ook nog barkrukken nodig? Geen probleem! Wij verhuren ook barkrukken waar onze hoezen perfect omheen passen. Voeg deze dus ook toe aan uw bestellijst. Heeft u alles gevonden waar u naar op zoek bent? Dan is het tijd om te kiezen voor een geschikte datum. Wij zorgen dat uw barkrukhoezen worden afgeleverd op uw gekozen datum op de juiste locatie. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op en onze specialisten staan voor u klaar om u verder te helpen.