Stasets

Stasets huren voor uw feest of evenement? Hieronder een selectie van statafels met bijbehorende aantal barkrukken tegen een voordelige aanbiedingsprijs.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Stasets

Bent u een feest of evenement aan het organiseren? Bent u hiervoor op zoek naar meubilair om uw feest compleet te maken? Kies dan voor het gemak van een complete staset. We hebben verschillende stasets in de aanbieding. De sets bestaan uit een statafel met een bijbehorend aantal barkrukken.  Zo kunt u tegen een voordelige aanbiedingsprijs een mooie set voor 4, 5 of 6 personen huren.

Aanbod stasets

We verhuren sta sets in verschillende stijlen, kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor een mooie strakke vormgegeven Kubo statafel inclusief 4 of 6 barkrukken. Wellicht bent u meer van de houten meubelen en huurt u liever een steigerhouten statafel inclusief 4 barstoelen. Of gaat u voor een echte eyecatcher en kiest u voor de Conic statafel met ledverlichting inclusief 4 barstoelen? Neemt u gerust eens een kijkje bij de verschillende stasets die u bij ons kunt huren.

Staset huren

Wenst u één of wellicht meerdere stasets te huren voor op uw feest of evenement? U kunt deze heel eenvoudig en goedkoop huren bij Lumineux. U kiest de staset die het beste past in de stijl van uw evenement en bestelt deze eenvoudig via onze website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de verhuurartikelen de dag voor de gebruikersdag geleverd worden bij u op locatie. Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We geven u graag een advies op maat.