Tafels

Tafels huren voor uw feest of evenement? Klik op de sta-, diner & buffettafels of lage lounge tafels om het gehele uitgebreide assortiment te bekijken.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Tafels huren

Tafels huren doet u natuurlijk bij Lumineux. Bij ons vindt u een ruim aanbod tafels beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Aangezien geen enkel feest hetzelfde is, vindt u bij ons tafels in verschillende stijlen. Houdt u een groot feest met veel jonge mensen? Dan mogen statafels niet ontbreken. Wilt u een feest geven met een luxe thema? Kies dan voor loungetafels.

Buffettafel huren

Geeft u een feest waarbij u uw gasten graag wilt verwennen met een buffet? Dan is het huren van buffettafels een goed idee. Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod buffettafels die u kunt huren tegen een voordelige prijs. Op onze website ziet u wat de afmetingen zijn van de tafels. Des te langer de tafel, des te meer buffetbakken en schalen op de tafel passen. Let er wel op dat u voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van de tafels. Denk hier dus altijd goed over na voordat u overgaat op het plaatsen van een bestelling.

Voordelige tafels

Als u een feestje wilt geven dan zijn tafels onmisbaar. Op tafels kunnen de gasten hun drinken zetten en ze kunnen aan een tafel eten. Kortom: zonder tafels is geen enkel feest compleet. Bedenk uzelf van tevoren wat voor een mensen er komen en wat het thema is van uw feest. Jonge mensen kunnen prima om een statafel staan, terwijl oudere mensen liever zitten op een fijne stoel en hun drinken kunnen neerzetten op een bijpassende tafel. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt dan is het tijd om te bestellen. Een voordeel van het huren van tafels bij Lumineux is dat u nooit veel geld kwijt bent. U vindt hier namelijk alleen voordelige tafels. Wij zorgen dat we de tafels op de gewenste dag en locatie bij u bezorgen. Het bezorgen doen we door de hele Benelux.