Diner & buffettafels

Geeft u binnenkort een feestje waarbij u uw gasten van eten wilt voorzien door middel van een buffet? Dan kunnen diner en buffettafels hierbij eigenlijk niet ontbreken. Bij Lumineux beschikken we over een ruim aanbod diner en buffettafels die u bij ons kunt huren. Er zijn tafels beschikbaar in diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Neemt u dus gerust eens een kijkje bij ons aanbod tafels.

Dinertafel huren

Als u een feest of evenement organiseert waarbij u uw gasten lekker wilt laten eten is het wellicht handig om dinertafels te huren. Op deze manier kunnen uw gasten gezellig aan tafel dineren. Bij Lumineux kunt u kiezen uit verschillende stijlen en afmetingen dinertafels. Zo kunt u kiezen voor een ronde dinertafel met eventueel bijpassend tafellinnen. Of gaat u liever voor een strakke Kubo dinertafel of een dinertafel van steigerhout? U kunt zelf kijken wat voor soort eettafel passend is bij de rest van uw locatie en verdere aankleding van uw feest of evenement.

Buffettafel huren

Een buffettafel huren kan in verschillende situaties handig zijn. Als u uw gasten wilt voorzien van een buffet is het slim om buffettafels te huren om alle chafing dishes en schalen op uit te zetten zodat uw gasten hierlangs kunnen lopen om een heerlijk bordje eten op te scheppen. Wanneer u ook een buffettafelhoes om de tafel heen doet zal het helemaal een mooi geheel worden. Buffettafels kunt u ook gebruiken als dinertafels. U kunt bij de tafel kiezen voor bijpassend tafellinnen en zo kunnen er 6 personen dineren per buffettafel. Als u de buffettafel te laag vindt zijn er ook ophoogpootjes bij te huren.

Diner & buffettafels huren bij Lumineux

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod diner en buffettafels? Bestel de tafels en eventuele andere verhuurartikelen dan eenvoudig via onze website en laat ons weten wanneer en waar u deze nodig heeft. Wij komen de materialen dan een dag voor de gebruikersdag bij u op locatie afleveren en halen ze natuurlijk na afloop ook weer bij u op. Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies op maat.