Barkrukken huren

Bent u op zoek naar barkrukken voor een feest of evenement? Bij Lumineux hebben we verschillende barkrukken die u tegen een voordelige prijs kunt huren. Bent u op zoek naar barkrukken om neer te zetten rond een statafel of zoekt u krukken voor aan een bar? We hebben krukken in verschillende stijlen en kleurstellingen. U zult op deze manier altijd wel iets vinden wat aan uw wensen zal voldoen.

Aanbod barkrukken

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de prachtige barkrukken van onze Kubo serie. Deze barkrukken bestaan uit een onderstel met hierop een vierkante zitting. U kunt deze zelf samenstellen door te kiezen voor een wit of zwart onderstel en deze compleet maken met een zitting die passend is binnen uw thema. We hebben een ruime keuze zittingen in verschillende kleuren en stoffen. Zo creëert u zelf de kruk die past bij de stijl die u wenst. Ook de barstoel rvs/chroom is een populaire keuze. Ook deze barkrukken hebben een goed zitcomfort en zijn ook stapelbaar. Bij deze krukken zijn ook nog covers in verschillende kleuren te huren. Kijkt u gerust eens rond in het aanbod barkrukken op onze website!

Barkrukken huren bij Lumineux

Heeft u gevonden waar u naar op zoek bent? U kunt uw bestelling eenvoudig doorgeven via de website. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij er zorg voor dragen dat de materialen een dag voor de gebruikersdag geleverd worden bij u op locatie en we ze naderhand natuurlijk ook weer op komen halen. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen de materialen zelf af te halen bij ons in Nieuwegein. Heeft u nog vragen of wilt u graag een advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag verder.