Stoelen huren

Bent u op zoek naar stoelen voor een te organiseren feest of evenement? Zoek dan niet verder! Bij Lumineux bent u hiervoor op het juiste adres. U kunt bij ons stoelen huren in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u gegarandeerd voor elke gelegenheid de juiste stoel.

Klapstoelen huren

We hebben in ons assortiment verschillende soorten klapstoelen. Wanneer u een grote hoeveelheid stoelen uit te zetten hebt is het zeker handig om voor klapstoelen te kiezen. Of u nu kiest voor de prachtige weddingchairs in een ceremonieopstelling voor uw huwelijksvoltrekking of de klapstoel zwart-chroom voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst. De stapelbare klapstoelen nemen ingeklapt weinig ruimte in en zijn gemakkelijk uit te zetten zodat u een grote groep mensen plaats kan laten nemen.

Stapelstoel huren

Bent u op zoek naar stoelen voor een grote groep mensen, maar wilt u hierbij niet gaan voor een klapstoel? Dan is het huren van stapelstoelen wellicht een goede keus. Deze stoelen zijn eenvoudig te stapelen en nemen dan ook weinig ruimte in. Als u kiest voor de stackchairs zijn deze ook te koppelen door middel van koppelstukken. Deze zijn natuurlijk ook bij te huren. Stackchairs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar u kunt er ook voor kiezen er stoelhoezen bij te huren om zo de sfeer te creëren waar u naar op zoek bent. Een andere optie voor een stapelstoel is de June serie. Deze stapelbare stoelen zijn in verschillende leuke kleuren te verkrijgen.

Stoelen huren bij Lumineux

Wenst u stoelen te huren voor uw evenement, feest of bijeenkomst? Neem dan gerust een kijkje tussen ons aanbod en plaats eenvoudig uw bestelling. We zorgen er dan voor dat de materialen de dag voor het gebruik bij u op locatie afgeleverd worden en komen ze nadien natuurlijk ook weer ophalen. Of u nu stoelen wenst te huren in Utrecht of in Amsterdam, we leveren overal tegen voordelige transporttarieven.