Personeel

Heeft u personeel nodig voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Wij laten ons personeel graag bij u op locatie langskomen om u te helpen bij uw feest of evenement.
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Personeel nodig voor uw feest?

Is het de hoogste tijd om een feest of evenement te organiseren? Dan vindt u het vast fijn als u op de dag zelf hulp krijgt. Zo is het bijvoorbeeld altijd handig dat er mensen rondgaan met hapjes of drankjes inschenken. Klinkt goed en bent u dus personeel nodig voor uw feest? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres.

Personeel voor achter de bar

Als u een feest of evenement organiseert dan wilt u natuurlijk wel zelf kunnen genieten van het event. Daarom is het een idee om personeel in te huren die u kan helpen. Wij kunnen professionals, zoals beveiligers of garderobe medewerkers, naar uw feest of evenement sturen die uw zorgen uit uw handen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die rondgaan met hapjes of die drankjes inschenken. Hier hoeft u uzelf niet mee bezig te houden en zo kunt u onbezorgd genieten van een goed georganiseerd evenement. Daarbij maakt het niet uit hoe groot uw feest is. Ook al geeft u een feest met duizend mensen; wij zorgen ervoor dat er voldoende personeel bij u op locatie komt die u kunnen helpen bij de catering zodat het een geslaagd evenement wordt.

Personeel voor licht en geluid

Wilt u graag een bruiloft of een personeelsfeest organiseren? Dan mag een goede licht- en geluidsinstallatie niet ontbreken. Als u licht en geluid wilt huren dan zorgt ons personeel ervoor dat alles wordt opgebouwd en goed wordt aangesloten. Ons personeel gaat pas weg zodra alles er strak uitziet en u helemaal tevreden bent over de installatie. Daarnaast wordt alles helemaal gratis op- en afgebouwd. Dat is één van de voordelen van Lumineux.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inhuren van personeel via Lumineux? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u te woord en geven u advies op maat zodat uw feest of evenement één groot succes wordt.