Verlichting & elektra

Wilt u graag verlichting & elektra huren? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Maak uw feest onvergetelijk en huur verlichting en elektra van de beste kwaliteit voor een voordelige prijs.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Verlichting & elektra huren

Bent u voor een feest of evenement op zoek naar verlichting of elektra? Bij Lumineux kunt u dit allemaal huren. Bij ons vindt u een ruim aanbod verlichting en elektra die u kunt huren tegen een voordelige prijs. U kunt uw feest of evenement extra sfeer geven met de juiste verlichting. Maak uw evenement dus compleet en huur uw licht en geluid bij Lumineux. De mogelijkheden zijn groot en bij ons vindt u elektronica en verlichting voor elke gelegenheid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We leggen het graag aan u uit.

Verlichting & elektra op uw feest

Wanneer u een feest geeft met een mooie tent is het altijd een goed idee ook te zorgen voor de juiste verlichting. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het huren van prikkabels om uw feestruimte om te toveren tot een gezellig geheel. Prikkabels verhuren we met zowel witte lampjes als gekleurde lampjes en in diverse afmetingen. Als u er echt een feest van wil maken huurt u bij ons ook diverse LED-spots, een LED-mushroom of een stroboscoop. Omdat we het belangrijk vinden ons steentje bij te dragen aan een beter milieu, maken we gebruik van ledverlichting. Ook voor fakkels, kaarsen, kandelaars en vuurkorven bent u bij ons aan het juiste adres.

Verlichting & elektra huren bij Lumineux

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons ruime aanbod en wilt u verlichting & electra huren bij Lumineux? We zien uw bestelling graag tegemoet. Zodra u een bestelling plaatst zullen wij er zorg voor dragen dat de bestelde artikelen bij u op locatie bezorgd worden op de dag voor de gebruikersdag. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen de materialen zelf af te halen in ons magazijn. We zorgen dan dat deze netjes voor u klaargezet worden op de afgesproken dag. Heeft u nog vragen over verlichting & elektra huren bij Lumineux? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.