Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Uw relatie event, onze zorg

Met een relatie event wilt u indruk maken op uw gasten. De uitstraling van dit zakelijke event moet passen bij uw bedrijfssfeer. U wilt dat bezoekers zich op hun gemak voelen en zich verbonden voelen met uw organisatie. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Door niet alleen te zorgen voor perfecte catering, maar ook voor passende aankleding, licht, geluid en eventueel amusement. Lumineux biedt een totaalconcept, waardoor bezoekers zeker zullen napraten over uw relatie event.

Alles uit handen

U wilt uw gasten het beste aanbieden, maar natuurlijk heeft u op uw relatie event geen tijd om dit allemaal zelf te doen. Bij Lumineux nemen we dit dan ook graag voor u uit handen. Van gebaksvorkje tot meubilair en van diverse bijzondere kramen tot foodtrucks met buitenlandse specialiteiten. Hollandse Haringparty, Caribisch cocktailfeest of een werelds buffet. Welke uitstraling wilt u creëren? Door de organisatie bij Lumineux onder te brengen, heeft u direct alle facetten voor uw feest onder één dak. U hoeft dus niet meer met verschillende bedrijven te communiceren. Bij het inrichten van uw feestlocatie en aankleding van uw relatie event laten we het niet. U kunt namelijk ook ons professionele personeel inschakelen. Bijvoorbeeld als gastheer of -dame, als bediening of beveiliging. Onze partymanager zorgt er tijdens uw event voor dat alles soepel verloopt. Op die manier heeft u de tijd om met uw relaties te spreken en wellicht nieuwe contacten op te doen. Fijn voordeel, u kunt ook zelf volop van onze heerlijke catering en verrassende amusement genieten.

Laat u adviseren

Het is nog slechts een gedeelte van de mogelijkheden die u heeft wanneer u de organisatie van uw relatie event door ons laat verzorgen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Vraag alvast vrijblijvend online een offerte aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.