Spaans buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep in dit Spaanse buffet:
• Gazpacho – koude tomatensoep

Vleesgerechten in dit Spaanse buffet:
• Kippendijen met knoflook en courgette
• Iberico stoofpot met chorizo en paprika
• Albondigas – gehaktballetjes in pikante saus

Visgerechten in dit Spaanse buffet:
• Zarzuela – witvis met ui en tomaat in witte wijn

Groentegerechten in dit Spaanse buffet:
• Champignons gevuld met bacon en kaas

Basisgerechten in dit Spaanse buffet:
• Paella – kruidige rijst met kip en zeevruchten
• Pittige Spaanse aardappelschotel

Bijgerechten in dit Spaanse buffet:
• Pipirrana – tomatensalade
• Mieladamelone frutos secos – meloen met serranoham
• Aioli
• Brood

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.
Wij doen de afwas!

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Spaans buffet

U waant zich even in Spanje onder de warme zon met dit Spaans Buffet! Spanjaarden zijn gek op lekker en veel eten en in Spanje is een maaltijd ook altijd een gezellige samenkomst van familie en/of vrienden. Bent u op zoek naar een lekker, gevarieerd buffet voor uw familie, vrienden of zakelijke bijeenkomst? Wilt u uw gasten verwennen met verschillende heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken? Wellicht is een Spaans buffet dan een goede keuze. Lumineux regelt dit buffet graag voor u bij u op locatie.

Spaanse gerechten binnen dit buffet

Het Spaans buffet bestaat uit verschillende koude en warme gerechten. Zo heeft u een gazpacho, een lekkere koude tomatensoep. Als vleesgerechten heeft u de keuze uit kippendijen met knoflook en courgette, een iberico stoofpot en albondigas. Voor de visliefhebbers heeft u zarzuela, een lekkere witvis met ui en tomaat in witte wijn. Natuurlijk krijgt u ook een heerlijke paella en een Spaanse aardappelschotel. Als bijgerechten horen hier nog een tomatensalade, meloen met serranoham en brood en aioli bij. Zo is er genoeg lekker eten om al uw gasten een goede maaltijd te kunnen laten opscheppen.

Spaans buffet bestellen

Een Spaans buffet bestellen bij Lumineux is heel makkelijk. Zodra u een lekker buffet heeft uitgekozen en weet hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op uw feest of bijeenkomst plaatst u uw bestelling bij ons. Wij komen dit buffet samen met alle benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek bij u op locatie bezorgen op de afgesproken dag. Vervolgens wordt het buffet voor u klaargezet zodat alles klaar staat om een lekker bord eten op te scheppen. Achteraf komen wij alle spullen weer bij u ophalen. Ook over de afwas hoeft u zich niet te bekommeren. Die doen wij graag voor u! Zijn er nog wensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Geeft u dit dan tijdig en gedetailleerd aan ons door zodat we hiervoor een passende oplossing kunnen vinden. Het Spaans buffet is te bestellen vanaf 25 personen.

Heeft u ook hier aan gedacht?