Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Socials

Stamppot buffet Amersfoort

Geeft u een feest of evenement, en bent u nog op zoek naar catering in Amersfoort? Bekijk dan zeker eens de buffetten die Lumineux voor u op locatie kan verzorgen. Een stamppotbuffet verzorgd door Lumineux betekent namelijk de keuze tussen veel bijzondere stamppotten. Neem bijvoorbeeld een rodekool stamppot met appel of een wortelstamppot met cashewnoten. Een keer wat anders, dat zullen uw gasten zeker waarderen. Wanneer u ons ‘Classic’ stamppotbuffet in Amersfoort bestelt kan u als vlees-vervangende gerechten groentequiches en gevulde portobello’s kiezen. Stoofperen, appelcompote, piccalilly, augurken en zilveruitjes vormen de bijgerechten.

Classic of exclusive stamppot?

Denkt u dat uw gasten wat meer opties wel zullen waarderen? Ga dan voor de ‘Exclusive’-optie. Dan krijgt u naast de rodekool- en wortelstamppot ook een spruitjesstamppot en een rucola- met oude kaas-stamppot voorgeschoteld. Verder is dit stamppotbuffet uitgebreid met vegetarische schijven en groenteburgers. U geniet van dezelfde bijgerechten.

Catering Amersfoort

Niet alleen vindt u bij ons de lekkerste stamppot buffetten, maar ook ontbijt-, barbecue-, seizoens- en dessertbuffetten. Ook voor een Walking Dinner of een prachtige foodtruck bent u bij Lumineux aan het goede adres. Zo vindt u altijd uw catering op maat. Behalve de klassieker stamppot buffet bieden wij u nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke barbecues, broodplanken, heerlijk belegde broodjes en nog veel meer. Ontdek  het allemaal of neem contact op met ons voor meer informatie.

Catering Amersfoort tot in de puntjes verzorgd

Bent u overtuigd, en zou u graag uw catering in Amersfoort laten verzorgen door Lumineux? Geef dan snel aan ons door hoeveel gasten u verwacht, en wanneer uw feest of evenement plaatsheeft. Wij regelen de rest. Laat ook zeker even weten of er sprake is van enige allergieën of diëten, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij verzorgen uw buffet tot in de puntjes: ook de benodigde serveer- en buffetmaterialen worden door ons geleverd. U kunt zelfs voor ervaren cateringpersoneel bij ons terecht. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.