Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Amsterdam

Wilt u uw gasten een echte stevige, oer-Hollandse maaltijd voorschotelen? Kies dan voor een stamppotbuffet in Amsterdam! Niet alleen zorgt zo’n buffet ervoor dat u gasten niets tekort zullen komen, ook blijkt dat er in het geval van een stamppotbuffet altijd wel voor elk wat wils tussen zit. Dat geldt zeker voor de ruime keuze die Lumineux u biedt, wanneer het op stamppotbuffetten aankomt. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een echt klassiek buffet, dat bestaat uit ouderwetse en overheerlijke stamppotten als boerenkool, zuurkool en andijvie. Maar wij kunnen ook een aantal stamppotbuffetten met een moderne twist voor u verzorgen. Geen andijvie met spekjes, maar rode kool stamppot met appel, of een rucolastamppot met oude kaas. Ook op het gebied van bijgerechten kunt u gaan voor klassiekers of wat hippere varianten, of een mooie mix maken natuurlijk. Van gehaktballen, speklappen en stoofperen tot aan vegetarische schijven, gevulde portobello en groentequiches. Geef uw wensen aan ons door, en wij zorgen ervoor dat u tijdens uw feest of evenement geniet van de lekkerste catering, precies op maat.

Catering Amsterdam

Naast onze stamppotbuffetten hebben wij op het gebied van catering nog veel meer te bieden. Geeft u bijvoorbeeld een vrij informeel feestje, waarbij het belangrijk is dat uw gasten enigszins in beweging blijven, bijvoorbeeld op de dansvloer? Dan is een zwaar buffet misschien niet zo’n goed idee. Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze foodtrucks. Zo serveert u op een visueel aantrekkelijke manier de heerlijkste gerechten, en blijven uw gasten op de been. Ga bijvoorbeeld voor onze Frietfiets, de Italian Foodtruck of onze LX Smoker vol streetfood. Voor een groter evenement kunt u natuurlijk ook meerde foodtrucks inhuren. Geeft u uw feest overdag? Ga dan voor een ontbijtbuffet of laat uw gasten genieten van ons broodjesbuffet. Verder bieden wij buffetten passend bij het betreffende seizoen, “wereldse” buffetten waarbij telkens een specifiek land of werelddeel centraal staat, dessertbuffetten en verschillende mogelijkheden op het gebied van een saladebar.

Stamppot buffet Amsterdam of een catering? Bestellen gaat snel en gemakkelijk

Heeft u tussen onze buffetten en cateringmogelijkheden al gevonden wat u zocht? Bijvoorbeeld een stamppot buffet in Amsterdam? Laat het ons dan snel en gemakkelijk weten via onze website. Bent u op zoek naar catering op maat, of zou u graag wat meer informatie inwinnen? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.