Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Bilthoven

Lekker en simpel en gezond. Dat is een stamppot. Het is daarom een prima idee om voor uw feest of evenement een stamppot buffet in Bilthoven te laten verzorgen. En bij wie kunt u dan beter terecht dan bij Lumineux? Als de expert op het gebied van partybenodigdheden weten wij ook precies wat het perfecte stamppotbuffet inhoudt. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende stamppotbuffetten. Daar zit ongetwijfeld een bij die precies past bij uw wensen en eisen. U kunt natuurlijk voor een buffet vol echte klassiekers gaan: de boerenkool, de hutspot of zuurkool, geserveerd met gehaktballen in jus, gebakken spekjes en echte verse rookworst. Maar wist u dat er tegenwoordig veel meer te kiezen valt op het gebied van stamppot? Zo kunt u er bij Lumineux ook voor kiezen om bijzondere varianten als courgette- en spruitjesstamppot te laten serveren. Verder vindt u overheerlijke stamppotten met zoete aardappel en pastinaak, blote-billetjes-in-het-gras, rodekool en wortel met cashewnoten tussen ons aanbod. Kijk eens rustig rond, en maak uw keuze!

Catering Bilthoven tot in de puntjes verzorgd

Of u nu kiest voor een van bovengenoemde stamppotbuffetten, een foodtruck, barbecuebuffet, of uw hapjes en drankjes, bij Lumineux weet u zeker dat uw catering in Bilthoven tot in de puntjes verzorgd is. Als dé expert op het gebied van feest- en evenementverzorging weten wij precies wat uw party nodig heeft, en altijd het best passende pakket te leveren. Uiteraard bieden wij tevens catering op maat, zo kunt u precies aangeven wat u wel en niet wenst, en komen we samen ongetwijfeld tot de perfecte oplossing. Verder kunt u ook voor het inhuren van professioneel horecapersoneel bij ons terecht, zodat u helemaal geen omkijken meer heeft naar het praktische gedeelte van het diner of borrel. Wist u dat u zelfs de organisatie van uw hele evenement uit handen kan geven? Lumineux verzorgt uw party tot in de puntjes, van de tent tot aan het meubilair en de hapjes.

Stamppot buffet of catering Bilthoven online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken, en weet u precies welke vorm van catering in Bilthoven u wenst? Bestel het door uw gekozen buffet of pakket dan snel en gemakkelijk online of vraag een offerte aan. Komt u er zelf toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! Samen komen we ongetwijfeld tot een mooie oplossing.