Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Culemborg

Een goedgevulde maag, voor elk wat wils en een fijne oud-Hollandse sfeer: dat is wat een stamppotbuffet in Culemborg naar uw feest of evenement brengt. Lumineux heeft voor u de allerlekkerste stamppotbuffetten in de aanbieding. Van ouderwets met rookworst tot aan buffetten met een moderne twist en veel vegetarische opties. Het is maar net wat er het beste bij uw evenement en gasten past! Zouden zij een goedgevuld bord met ouderwetse boerenkoolstamppot, zuurkool of hutspot met een stuk rookworst en spekjes wel waarderen? Ga dan voor een klassiek stamppotbuffet. Wanneer u uw gasten graag wil verrassen, ga dan voor een van onze buffetten met een “stamppottwist” dankzij verrassende combinaties als zoete aardappel met pastinaak, wortel met cashewnoten en koriander en rucola met oude kaas.

Catering Culemborg

Maar op het gebied van catering in Culemborg valt er natuurlijk nog veel meer te kiezen bij Lumineux. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een ontbijtbuffet of laat uw gasten hun eigen broodjes samenstellen. Ideaal voor feesten overdag of een perfecte start van een zakelijk evenement. Wanneer u tevens op zoek bent naar catering voor later op de dag, laat u dan verrassen door ons ruime aanbod. Voor een informeel feest kunt u bijvoorbeeld een van onze foodtrucks inhuren, een eyecatcher op elk evenement! Van een frietfiets tot een grote mobiele barbecue: Lumineux regelt het voor u. Verder kunt u bij ons terecht voor specifieke opties als een wild- of visbuffet, een hapjesbuffet, overheerlijke salades of bijvoorbeeld een volledig Argentijns buffet.

Stamppot buffet Culemborg bestellen

Kiest u voor catering of een stamppot buffet in Culemborg verzorgd door Lumineux? Dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde buffet- en serveermaterialen aanwezig zijn, en kunnen zelfs het glaswerk voor u regelen. Volledig ontzorgen is ons streven! Ook professioneel cateringpersoneel is bij ons in te huren, wanneer u graag ziet dat al het werk u uit handen wordt genomen. Bekijk de mogelijkheden op onze website en maak uw keuze! U kunt uw catering direct online bestellen, of vrijblijvend een offerte aanvragen. Komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.