Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Houten

Een stamppotbuffet is altijd een uitstekend idee op veel feesten en evenementen. Zeker wanneer u uw stamppotbuffet in Houten door Lumineux laat verzorgen. Uw gasten vinden tussen het ruime aanbod aan stamppotten ongetwijfeld een variant die zij overheerlijk vinden. Bovendien is het een laagdrempelige en echt Hollandse vorm van catering. Zeker wanneer u kiest voor het reguliere stamppotbuffet van Lumineux. Daarin vindt u de echte ouderwetse klassiekers: boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspotstamppot. Daarbij serveren wij gehaktballen in jus, echte rookworst, gebakken spekjes en bijgerechten als piccalilly en zilveruitjes. Wanneer u uw gasten graag wilt verrassen raden wij u aan voor een van onze meer gewaagde stamppotbuffetten te kiezen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van courgette- of spruitjesstamppot? Of gaat u liever voor rodekool of een zoete aardappel met pastinaakstamppot? U vindt deze bijzondere varianten bij Lumineux. Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod aan stamppotbuffetten en maak uw keuze!

Catering Houten tot in de puntjes verzorgd

Maar er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen bij Lumineux, wanneer u op zoek bent naar catering in Houten! Denk bijvoorbeeld eens aan een gezellige barbecue, een hippe foodtruck, een frietfiets of een ontbijtbuffet. Ook voor hapjes en drankjes bent u bij ons aan het juiste adres, evenals voor een klassiek diner of een saladebar. Wat u zeker weet, is dat u met Lumineux een betrouwbare cateringpartij inhuurt, die kan buigen op jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van feesten en partijen. Dat betekent dat wij uw buffet tot in de puntjes verzorgen. Wij nemen alle benodigdheden mee en kunnen wanneer u dit wenst zelfs voor het juiste horecapersoneel zorgen, de glazen leveren en de inrichting voor u uit handen nemen.

Stamppot buffet of catering Houten online bestellen

Bent u eruit, of het een stamppot buffet of een andere vorm van catering in Houten wordt? Geef het dan aan ons door, door het betreffende buffet te online te bestellen. Dit gaat gemakkelijk en snel via onze website. U kunt er ook voor kiezen vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Klik hieronder op de categorie waar naar u op zoek bent.