Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Maarssen

Stevig eten, en voor ieder wat wils? Ga dan voor een stamppotbuffet in Maarssen! Een gegarandeerde hit op elk evenement. Niet alleen vinden uw gasten tussen het ruime aanbod aan stamppotten dat Lumineux hen biedt ongetwijfeld iets naar hun smaak, ook vult het eten ontzettend goed en zijn er tegenwoordig heel veel varianten op de ouderwetse klassiekers. Niet dat er iets mis is met deze klassiekers, natuurlijk. Ook bij Lumineux kunt u voor een standaard stamppotbuffet met zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en hutspotstamppot kiezen, uiteraard geserveerd met gehaktballen, verse rookworst, spekjes en bijgerechten als augurken, appelcompote en zilveruitjes. Maar wilt u uw gasten verrassen? Bekijk dan eens onze andere stamppotbuffetten. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van een courgette- of spruitjesstamppot? Of gaat u liever voor rodekool of een zoete aardappel met pastinaakstamppot? Wij maken ze voor u en uw gasten. Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod aan stamppotbuffetten en maak uw keuze!

Catering Maarssen tot in de puntjes verzorgd

Natuurlijk is een stamppotbuffet niet de enige vorm van catering in Maarssen die u door Lumineux kunt laten verzorgen. Als dé expert op het gebied van feest- en evenementverzorging weten wij precies welke vorm van catering past bij uw party, en weten wij altijd het juiste pakket te leveren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een grote mobiele barbecue, een saladebar of een taco-fiets. Maar ook voor klassieke diners en een hapjesbuffet kunt u bij ons terecht. Natuurlijk bieden wij tevens catering op maat, zo kunt u precies aangeven wat u wel en niet wenst, en komen we samen ongetwijfeld tot de perfecte oplossing. U kunt verder voor al uw partybenodigdheden bij ons terecht, van een tent en een dansvloer tot aan de garderobe, de bar, mooi meubilair en professioneel horecapersoneel. Laat u evenement tot in de puntjes verzorgen door Lumineux, dan weet u zeker dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Stamppot buffet of catering Maarssen online bestellen

Weet u welk buffet het beste bij uw feest of evenement past? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.