Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Soest

Wanneer u uw gasten echte Hollandse kost wilt voorschotelen ga dan voor een stamppotbuffet voor uw feest of evenement in Soest! Niet alleen zit er altijd wel voor elk wat wils in een overzichtelijk buffet, een selectie aan stamppotten brengt ook nog eens altijd een gezellige, nostalgische sfeer met zich mee. Zeker in de winter doen de klassiekers het uitstekend. Bekijk bijvoorbeeld eens ons meest “ouderwetse” stamppotbuffet waarbij uw gasten kunnen kiezen uit een overheerlijke boerenkoolstamppot, zuurkool en hutspot. Daarbij worden natuurlijk stukken verse rookworst, gehaktballen in echte jus en gebakken spekjes geserveerd. Wanneer u eens wat anders wilt proberen, en uw gasten graag wilt verrassen, bekijk dan ook eens onze wat modernere stamppotbuffetten. Daarin vindt u stamppotten die worden gevormd door verrassende combinaties als zoete aardappel met pastinaak, wortel met cashewnoten en koriander en rucola met oude kaas. Dat wordt gegarandeerd smullen. Een stamppotbuffet heeft bovendien een goedgevulde maag tot gevolg!

Catering Soest

Naast onze stamppotbuffetten hebben wij op het gebied van catering nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan een ontbijtbuffet, een hapjesbuffet, een high tea of een Walking Dinner, waarbij de gerechten zo door het feestgewoel heen geserveerd worden, in behapbare amusevorm. Ook voor een vis- of wildbuffet bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Hartje zomer? Denk dan eens aan een gezellige barbecue of een hippe foodtruck. Zoals u ziet kunt u met Lumineux alle kanten op wanneer het de catering betreft. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de catering op maat door ons te laten verzorgen. Waar u zeker van bent, wanneer u de catering in Soest door Lumineux laat verzorgen, is dat alles tot in de kleinste details geregeld is. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en kunnen er zelfs voor zorgen dat de logistiek in handen is van ervaren horecapersoneel. Ook voor het huren van glaswerk en het bestellen van drank kunt u bij ons terecht, evenals voor de inrichting van uw feestlocatie en de benodigde tenten.

Stamppot buffet Soest of een catering? Bestellen gaat snel en gemakkelijk

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Weet u al zeker welke catering of welk stamppot buffet in Soest u wilt bestellen? Laat het ons dan snel en gemakkelijk weten via onze website.